Landsmøde

Kom med til Landsmøde

Vil du møde andre unge som brænder for at skabe fede aktiviteter?  Trænger du til at få et sus af begejstring og inspiration? 

Anne Luise Petersen

Tag del i demokratiet den 11-13.nov

Gør din stemme gældende og forvent masser af spændende og vigtige debatter og beslutninger, stærke indspark og inspiration til dit engagement i KFUM og KFUK.

Gå til tilmelding

Hvad sker der på Landsmødet?

Se videoen og få en fornemmelse af, hvad du kan forvente.

Landsmøde er indflydelse, netværk, fællesskab, nye initiativer, inspiration, fest og meget mere.

Priserne starter fra 1.345 kr. alt efter overnatningsvalg - men foreningen har valgt at give tilskud til de første 1.345 kr. - så du reelt kun betaler hvis du vil sove bedre end på et liggeunderlag i en gymnastiksal. 

Hvad sker der på Landsmødet?

Vil du være med til at bestemme retningen for KFUM og KFUK?

Kunne du tænke dig at få indflydelse på KFUM og KFUK's fremtid og repræsentere Aalborg på Landsmødet den 11-13.november?

I Aalborg har vi 4 stemmeberettigede/delegeret pladser som vi skal have besat af vores medlemmer. Som delegeret repræsenterer man hele foreningen i Aalborg og har tale og stemmeret på Landsmødet.  Det betyder også at foreningen betaler alle udgifter for dig i forbindelse med mødet fx. maden, overnatningen, rejsen mm.

Hvis du kunne tænke dig at være vores delegerede, så skriv et par linjer om hvorfor det lige skal være dig, som vi skal sende afsted til info.aalborg@kfum-kfuk.dk inden den 15. september. Et lille udvalg under bestyrelsen vil da udvælge de vores 4 delegerede blandt ansøgerne.