Y's Mens Club Sirius

Y's Mens Club Sirius er en del af den verdensomspændende organisation Y's Men, der har aktiviteter i ikke færre end 70 forskellige lande - med i alt 1700 klubber, hvor af ca. 150 klubber er at finde i Danmark.

Scroll

Sirius er tilknyttet KFUM & KFUK i Aarhus Midtby. Samarbejdet indebærer økonomisk støtte til Aarhus Midtby samt fællesarrangementer. De engagerede medlemmer af Sirius uddeler blandt andet kirkeblade, samt er aktive i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Risskov.
 
Medlemmerne af Sirius mødes desuden hver anden onsdag til spise- eller kaffemøder, hvor alle er velkomne. Pt. er der ca. 20 aktive medlemmer i Sirius. Det er både mænd og kvinder, hvor de fleste har rundet de 50, men yngre medlemmer er bestemt også velkomne. Det gode kammeratskab i foreningen vægtes meget højt.
 
Programmet forefindes på Sirius' egen hjemmeside, som står nedenfor. Har du lyst til at være med så kontakt Per Mathiasen for at høre mere.

Y’s Men er mennesker, der vil bruges, og som ønsker at være med i et åbent og forpligtende kristent fællesskab. De fleste medlemmer har baggrund i Den danske folkekirke, KFUM, KFUK, FDF, spejdere m.v. og vil gerne være med til at gøre en forskel. Vores motto er: At vedkende sig den pligt der følger med enhver ret! Udsnit fra Y´s Men Denmark´s hjemmeside.

Kontaktperson

www.sirius.ysmen.dk