Efterskolesamarbejde

Local2Local har et samarbejde med Lystruphave Efterskole. Samarbejdet har været givende og betydningsfuldt for begge parter.

Scroll

Siden 2014 har Lystruphave Efterskole og Local2Local haft et samarbejde, hvor medlemmer hos YMCA Lutsk årligt har været på besøg på Lystruphave Efterskole.

Betydningsfulde og lærerige besøg

Besøgene har haft stor betydning for begge parter, dels fordi det for ukrainerne har været en kæmpe oplevelse at komme til Danmark og opleve den danske kultur, dels fordi det for danskerne har været spændende, udfordrende og lærerigt at agere værter og begå sig på et fremmed sprog. Lystruphave Efterskole er for fagligt udfordrede elever, og netop derfor er det en stor udfordring at agere vært for engelsktalende gæster. Det er dog en opgave, som eleverne har klaret rigtig godt, og derfor er Lystruphave Efterskole glad for at have mulighed for at samarbejde med Local2Local.

Studieture til Ukraine

I foråret 2017 deltog forstander, Niels Martin Hougaard Sørensen, samt to af skolens lærere, Maria Hove og Caroline Damsbo, på turen til Ukraine med repræsentanter fra Local2Local's styregruppe, ansatte og distriktsbestyrelsesmedlemmer i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Pointen med turen for Lystruphave Efterskole var at undersøge mulighederne for at sende elever på studieture til Ukraine.