YMCA Lutsk

YMCA Lutsk er en af samarbejdspartnerne i Local2Local. Foreningen har dedikerede frivillige og et bredt udvalg af aktiviteter.

Scroll

Kort om YMCA Lutsk

YMCA Lutsk er en af de ældste YMCA's i Ukraine, og deres aktiviteter afspejler en mere klassisk YMCA-profil sammenlignet med Lviv.

Foreningen tilbyder Ten Sing, floorball, summer camps, danseskole samt undervisning af børn og unge i sund livsstil - herunder oplysning om HIV/AIDS, som er et stort problem i Ukraine.

På YMCA Lutsk's Facebook-side kan du følge med i, hvad der sker af aktiviteter hos dem.
Her kan du bl.a. se videoer fra summer camps, som YMCA Lutsk har stået for - i samarbejde med KFUM og KFUK i Aarhus. Nedenunder finder du et link til en video fra Summer Camp i 2014, hvori du kan se highlights fra lejrens mange aktiviteter:

 

 

Festival i YMCA Lutsk

Local2Local-partnerskabet har ført til mange succeshistorier gennem projektets nu levetid.

Du kan læse én af de helt store her, som handler om, hvordan YMCA festivallen blev til, efter Anastasia Galan havde deltaget på TeenEvenT i Danmark.

YMCA Lutsk under krigen

Ligesom YMCA Lviv udfører YMCA Lutsk forskelligt humanitært arbejde rundt i byen som følge af Ruslands invasion. Derudover har YMCA Lutsk samlet beretninger fra flere af deres unge frivillige. Det er blevet til en video, hvor de frivillige både udviser håb for fremtiden, men også deler deres bekymringer omkring krigen. Du finder videoen her.