Højskolesangaften med besøg af Dy Plambeck

KFUM og KFUK i Gellerup - i samarbejde med Gellerup Kirke - inviterer alle til højskolesangaften i Gellerup Kirke.

Dato og tidspunkt tirsdag 22. november 2022 kl. 19:00 -
tirsdag 22. november 2022 kl. 21:30
StedGellerup Kirke: Gudrunsvej 88, 8220 Brabrand

Succesen med en højskolesangaften gentages, når vi i KFUM og KFUK i Gellerup - i samarbejde med Gellerup Kirke - får besøg af Dy Plambeck.

Dy er forfatter og digter, og Dy er endda blevet karakteriseret som en af sin generations mest talentfulde og originale forfattere. Dy er uddannet fra Forfatterskolen og er blandt andet med i redaktionen på den 19. udgave af Højskolesangbogen. Hun er forfatter på flere af sangene i Højskolesangbogen. Dy har dermed stor viden om højskolesangene - Både dem der er med i den seneste og dem, der ikke er med. Det er altså med andre ord en yderst kompetent person, som besøger os sidst på efteråret.

Dy vil med stor engagement guide os igennem en god omgang fællessang sammen med Gellerup Kirke's husorkester. Det bliver både med klassiske og velkendte velkendte sange, men Dy vil også introducere os for nogle af de nye sange, som er kommet med i den 19. udgave af højskolesangbogen.

Vi slutter aftenen af med kaffe og kage ☕🧁

Fordi vi nærmer os december, så vil der være et strejf af julestemning i løbet af aftenen. Derfor er højskolesangaftenen en god mulighed for at komme i julestemning - Hvis man ikke allerede er det 

ALLE er velkomne, og det er helt gratis. Dog af hensyn til kaffe og kage, må du meget gerne tilmelde dig her på begivenheden.

Så tag din ven, veninde, kæreste, kollega, studieven eller andre under armen og kom med til en hyggelig aften!

Vi glæder os til at se jer!

Glade sanghilsner fra
Gellerup KFUM og KFUK


Ps:
Det hele foregår i Gellerup Kirke. Indgang foregår via Fredspladsen. Herfra skal du tage trapperne op og gå rundt om kirken, hvis du står på p-pladsen.
For billister er der mulighed for gratis parkering ved kirken.
Derudover går bybus 4A næsten lige dertil. Benyt stoppested: Cityvest/tinesvej