Global frivillig i Peru

Bliv global frivillig i Peru i 3-6 måneder og få en fantastisk oplevelse! Her vil du opleve en masse, få en god kulturel forståelse og udvikle dig selv. 

Læs om Globale Frivillige her

Scroll

Det får du som global frivillig i Peru

Som global frivillig i Peru vil du få en masse internationale venner, give hundredvis af børn og unge i Peru uforglemmelige oplevelser og selv komme hjem med en på opleveren og masser af ny inspiration.

Du skal minimum være af sted i 3 måneder, og du skal tage af sted i januar eller februar.

Som global frivillig i Peru vil du få en masse internationale venner, give hundredvis af børn og unge i Peru uforglemmelige oplevelser og selv komme hjem med en på opleveren og masser af ny inspiration.

Du skal minimum være afsted i 3 måneder og du skal tage afsted i januar eller februar.

Hvad skal jeg lave?

Som frivillig kommer du til at planlægge og stå for aktiviteter på forskellige sommerprogrammer i hovedstaden Lima i Peru. Her vil du som frivillig leder hjælpe med at afvikle aktiviteterne for hundredvis af børn og unge. Aktiviteterne varierer meget, men vil ofte være inden for områder som sport, lejr, rekreation, musik, lederudvikling og udflugter.

Undervejs i opholdet vil du ud fra din profil og interesser rotere mellem forskellige afdelinger i organisationen. På denne måde får du udvidet din oplevelse og opdager samtidig også bredden i YMCA Peru. Du har også mulighed for selv at sætte dit præg på de forskellige programmer og være med til at udvikle aktiviteterne for børn og unge.

Målgruppen for sommerlejrene er medlemmer af YMCA Peru, og aldersgruppen spænder bredt, da der  er forskellige programmer for 0-30-årige.

Hvor skal jeg hen?

Peru er et spændende land langt fra den danske kultur. Peru, der har Lima som hovedstad, ligger i det nordøstlige Sydamerika og indeholder blandt andet en del af Amazonasregnskoven, Andesbjergene og Machu Picchu, der er en historisk Inka-by.

Under et frivilligophold vil du hovedsageligt opholde dig inde i Lima by, men vil også få mulighed for at deltage på lejre ude ved havet eller i skoven.

Landet har ca. 30 mio. indbyggere fordelt på 1.285 mio. kvadratkilometer.

Hvor skal jeg bo?

Som udgangspunkt vil du bo på YMCA i Lima, som stiller en fin sovesal til rådighed til dig og de andre volontører. Det vil også være muligt eventuelt at komme ud og bo hos værtsfamilier, hvis du ønsker det. Derudover er der mulighed for at komme på besøg hos andre lokale YMCA organisationer rundt om i landet og være der i en kortere eller længere periode af dit samlede ophold.

Kan jeg snakke med dem?

I Peru er modersmålet spansk, der er dog alligevel flere som også snakker en del engelsk. Du skal have et basis niveau af spansk eller alternativ have mod på et intenst sprogkursus i starten af dit ophold.

Hvad koster det?

Du står selv for at finansiere flybilletten (som du skal regne med koster omkring 8000 kr. for en returbillet) samt vaccination, men derudover giver YMCA i Peru dig kost og logi, med mindre du ønsker home stay, som koster 150 $ om måneden.

For at fastholde og udvikle kvaliteten og stabiliteten i de ophold vi tilbyder unge i Danmark, er der en mindre brugerbetaling på 5.000 kr. Disse penge går bl.a. til at dække din forsikring, give støtte til partnerorganisationen og sikre at du som global frivillig altid både før, under og efter dit ophold har en kontaktperson til rådighed i Danmark.

Vi hjælper gerne med forslag til, hvor du kan søge om støtte til din tur.

Hvad forventer I af mig?

  • At du er medlem af KFUM og KFUK i Danmark eller melder dig ind, inden du rejser, og at du kan identificere dig med vores grundlag.Læs mere om KFUM og KFUK
  • At du har lyst til at indgå positivt i en sydamerikansk foreningssammenhæng, hvor kirke og kristendom er en vigtig del af dagligdagen.
  • At du er klar på en stor oplevelse og vil gøre dit til at få så meget som muligt ud af det.
  • At du kan begå dig på engelsk og helst også en smule på spansk.

Hvad er næste skridt?

Send en motiveret ansøgning på spansk eller engelsk til udveksling@kfum-kfuk.dk

 

Andre destinationer

 

Kontakt

Har du lyst til at høre mere, så kontakt Udvekslingsarbejdsgruppen i KFUM og KFUK på nedenstående mail. 

udveksling@kfum-kfuk.dk