Globale Ambassadører

Globale Ambassadører er et projekt, der handler om at få globalt arbejde og internationale partnerskaber ud og leve i lokalforeningerne i KFUM og KFUK i Danmark.

Scroll

Lidt om Globale Ambassadører

KFUM og KFUK i Danmark er en del af verdensorganisationen YMCA. Det giver adgang til internationale partnerskaber, som bl.a. gør det muligt at komme på efterskolerejse i Palæstina eller i praktik i Sydafrika. Men det er også vigtigt at forholde sig til, hvordan vi kan arbejde globalt fra vores eget lokalsamfund. Derfor har vi rekrutteret Globale Ambassadører fra forskellige lokalforeninger i Danmark. De får lov til at deltage i World Council, møde vores internationale partnere og blive klogere på, hvordan vi sammen løser de udfordringer, der er fælles for os alle. Det tager de med hjem og omsætter til handling i deres egen lokalforening - enten gennem eksisterende aktiviteter eller ved at sætte gang i nye initiativer.

 

Mere om de Globale Ambassadører

Mød de Globale Ambassadører

Til årets World Council har vi i Danmark samlet i alt 28 Globale Ambassadører. Her kan du se, hvem de er, og hvilken lokalforening de kommer fra.