Kristendom

Andagtsmateriale: DetMedGud.dk i en helt ny version

Nu er DetMedGud.dk - hjemmesiden med en masse inspiration til forkyndelsen - kommet i en helt ny version.

KFUM og KFUK

KFUM og KFUK har sammen med KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere og FDF udviklet en helt ny version af hjemmesiden DetMedGud.dk. Den nye hjemmeside skal gøre delingen af forkyndelsesmaterialer til frivillige endnu bedre.

- Jeg glæder mig over, at lanceringen af DetMedGud.dk i et nyt format kan være med til at styrke den røde tråd fra kristendomsudvalgets arbejde med Essens og podcast om vores forankring i kirkeårsteologien til nu at bringe konkrete og lettilgængelige materialer til de frivillige i lokalforeningerne på ny, siger styregruppemedlem Brian fra KFUM og KFUK.

 

Forkyndelsesmaterialer til enhver situation

Den nye platform skal give ledere mulighed for at vælge materiale, der passer til enhver situation, og gøre det nemmere at variere sine andagter.

- Vi har fokuseret på, at de frivillige ledere får forskellige, men enkle muligheder for at finde det rette materiale til andagten, siger styregruppemedlem Anna Berg fra FDF.

Det er nu muligt at søge på aldersgruppe, antal og tidslængde. Desuden er alt materiale inddelt i kategorierne ”Lyt”, ”Snak” og ”Gør”, som samler forskellige andagtsformer og sætter lederens ønske til at skabe rum for tro i centrum.

Endelig er det muligt at søge på børnenes forskellige hverdagsord og temaer som Skolen, Venner eller Mobning og møde dem i øjenhøjde ad den vej.

 

Vær med til at skabe det nye DetMedGud.dk

Du kan indsende dine andagter til den nye udgave af DetMedGud.dk

- Hver uge laves der god og involverende forkyndelse i de forskellige organisationer. Alt det skal flere have glæde af. Vi åbner nu op for, at enhver kan indsende sin andagt og få den op på DetMedGud.dk i sparring med arbejdsgruppen, siger Mads Højrup Pedersen, der med støtte fra Y’s Men er ansat i projektet.

På grund af det brede samarbejde skal andagterne være relevante for medlemmer i alle organisationerne.

Relatererde artikler

Se alle artikler