Festival

Wonderful Days giver fuld smadder på vidunderdagene

Wonderful Days betyder vidunderlige dage. Det ved du nok allerede, men vi nævner det alligevel. For det er i sandhed nogle vidunderlige dage, du har i vente, hvis du planlægger at deltage på årets festival.

Clara Sundien og Kristoffer Damgaard Vindum

Wonderful Days er KFUM og KFUK's teenagefestival, som er fyldt med musik, tro og sjove og kreative aktiviteter. 

Kogt ned til en lillebitte suppeterning handler festivalen om fællesskab i en kristen ramme. Den handler om at være del af noget større, grine og opleve. Det kristne bånd og KFUM og KFUK’s stærke traditioner skinner igennem og byder dig indenfor. Når du kommer på Wonderful Days, mærker du det unikke fællesskab sammen med 1000 unge ligesom dig.

Ikke ét kedeligt øjeblik

Sammen med andre unge oplever du musik, koncerter, sport, workshops og natur i ét stort, herligt samsurium. På den her festival er der ikke ét kedeligt øjeblik, du vil møde masser af nye mennesker og opleve din tro i en helt anden setting end normalt.

Når der i programmet står Wonder Park, kan du og dine venner gå rundt på pladsen og være en del af en masse fede aktiviteter i de forskellige aktivitetszoner.

Performance er der en masse sjove aktiviteter med musik, dans, stomp, Ten Sing, fællessang og meget mere. Alle er velkomne – ligegyldigt om det er første gang, du kaster dig ud i det, eller du har prøvet det før.

Hos Skills skal deltagerne bruge hænderne og vores kreative evner. Har du lyst til at skabe noget ved brug af en pensel, strikkepind, hammer, spraydåse eller noget helt femte.

Thoughts sætter tankerne i gang. Vi vil debattere store spørgsmål som “findes der en Gud?” og “er der en mening med livet?”, og vi vil have spændende foredrag, hvor deltagerne vil blive inspireret.

Hos Twisted tænker vi ud af boksen. Vi skal lave vilde aktiviteter, hvor vi blandt andet konkurrerer om, hvem der kan n. længst frem med et cykeldæk om maven, der er bundet til et træ.

Glæd dig til vildmarksbad, hjemmebygget svedhytte, muddermaske hos Wildlife. Du kan også udfordre dine venner i Den store trangiadyst eller i et OCR-løb med masser af mudder, sjov og spændende opgaver.

I det internationale telt vil du møde folk fra hele verden. Her skal vi snakke om alverdens kulturer, hvordan vi hver især er forskellige og smage på lækker mad fra alle verdens hjørner.

Hos Sport får du rig mulighed for at nyde sommervarmen på beachvolleybanen, i en yogasession, eller slænge dig i sofaen mens vi sender Tour de France. Glæd dig desuden til kæphesteagility og et storsl.et Wonder Race.

Relatererde artikler

Se alle artikler