Billede af: YMCA World Council

YMCA World Council

Tilmeldingen til World Council er åben

Du kan nu tilmelde dig som deltager til YMCA World Council, der bliver afholder i Aarhus til sommer. Tilmelder du dig inden den 1. februar, får du rabat.

Sara Amos Olsen

Det bliver en oplevelse for livet, når unge fra hele verden samles til YMCA World Council i Aarhus den 3-9. juli 2022.

World Council 2018 var for mig et af de allerstørste højdepunkter i min tid som frivillig i KFUM og KFUK. At se og forstå, hvad YMCA er på verdensplan, og hvordan vi alle arbejder med og mod et fælles mål: at styrke børn og unges livsmod og handlemuligheder, fortæller Maria Hougaard Sørensen, der deltog sidste gang, YMCA World Council blev afholdt i Thailand i 2018.

Alle lokalforeninger kan deltage

I år får alle lokalforeninger en unik mulighed for at deltage i World Council, og som deltager får du den fulde oplevelse med spændende talks, co-labs, inspiration og kontakter fra hele verden.

På World Council samles hele verden, og det er ikke en hvilken som helst gruppe, der samles. Det er nogle, som har noget på hjerte og brænder for at høre en forskel på  børn og unge og give dem livsmod og handlemuligheder, fortæller Lea Vad Brændgaard, der formand for KFUM og KFUK’s Udvalg for Globale Fællesskaber.

 World Council bliver afviklet som et hybrid-begivenhed, hvor nogle deltager virtuelt. Men YMCA og KFUM og KFUK bliver i den grad synlige i bybilledet i Aarhus, når mere end 1000 deltagere indtager byen. Musikhuset bliver venue, Godsbanen omdannes til spisesal, Aros inviterer alle indenfor, og Fairbar overtager Klostertorvet.

Søg tilskud til unge under 25 år 

Det bliver en uge fuld af oplevelser og inspirerende møder, der kan skabe engagement og gejst i lokalforeningen. 

Når man møder 1000 mennesker i en uge fra hele verden bliver man super klog på andre - og på sig selv. Det er vildt at opdage den store YMCA-familie - hvordan vi både er vildt forskellige og meget ens, fortæller Gritt Rhinstrøm Kristensen, formand for World Council arbejdsgruppen.

 For at give flest mulige unge muligheden for at deltage kan lokalforeninger søge støtte til unge mellem 18-25 år, som deltager på vegne af foreningen. Der kan søges om støtte til en eller to personer pr. forening.

Læs mere om World Council

Se alle artikler