Praktisk

Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål om Børnefestival

Scroll

Overnatning

Alle børn sover sammen med nogen, de kender, og der er vågne nattevagter, man kan kontakte, hvis der er brug for det.

Vi sover i klasselokaler, som venlige lærere har stillet til rådighed. Pynt, computere og lignende må ikke røres. Sker der materiel skade, bedes du kontakte en festivalfrivillig.

Forplejning

Der er tre hovedmåltider lørdag og to måltider søndag. Dertil kommer mellemmåltids-snacks. Forplejning er dækket af deltagerbetalingen. Fredag har man selv madpakke med til om aftenen. Allergier og andet meldes til festivalen ved tilmelding.

Aktiviteter

Når man går til aktiviteterne, er det sammen med den klub / de voksne og børn, man er afsted sammen med.

Både fredag og lørdag er der forskellige aktiviteter aften og eftermiddag. De hedder Festival-fritid i programmet. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi lægger de forskellige tilbud op løbende. Det er også her, der er tid til at hvile og hygge med vennerne.

Penge og værdigenstande

Der er mulighed for at købe slik, og vi har både MobilePay og kontanter. Det er dit eget ansvar at holde styr på pengene. Vi anbefaler, at du ikke lader dem ligge på fx. sovesalen. 

Medbring kun det der er nødvendigt. Værdigenstande og penge er ikke dækket af KFUM og KFUK’s forsikring. KFUM og KFUK i Danmarks ulykkesforsikring gælder ALLE medlemmer. 

Glemte sager

Indleveres under festivalen i INFO-standen. Efter festivalen rettes henvendelse til hs@kfum-kfuk.dk. De glemte sager, der ikke har været en henvendelse på inden uge 42, bliver doneret til genbrug. 

Sidder du med et spørgsmål, der ikke er fundet svar på, må du meget gerne skrive det til:

Heidi Seidelin