Program

Festivalen er bygget op omkring to hovedelementer: Spor og Forum.

Scroll

Spor
Spor er de “fag”, eleverne selv vælger sig ind på, som kan handle om alt fra hækling til poesi til friluftsliv. Der er sportid 3 gange i løbet af festivalen, og i alt fylder sporet 9 timer. Underviserne på sporene er frivillige unge mennesker, som tilrettelægger undervisningen omkring noget, de virkelig brænder for.

Forum
Forum er fællessamlinger ved den store scene. Hvert år tager festivalen fat i et nyt tema - eksempler på tidligere temaer har været “Danskhed”, “Reformationen og “FN’s 17 verdensmål”. Forum bruges til at folde årets tema ud med et sceneshow, og så er det til Forum at eleverne viser, hvad de har lavet på sporene.

Resten af tiden
Ud over Spor og Forum er der fællesarrangementer som varierer fra år til år. Det kunne for eksempel være caféaften med fællesang. Desuden er der tradition for at der tirsdag aften er et større sceneshow med et i forvejen kendt navn, typisk indenfor standup eller musik. Når der ind imellem er fritid vil der ofte være et par frivillige aktiviteter at vælge imellem, og ellers er der rig mulighed for at lære ny ven fra en af de andre efterskoler lidt bedre at kende.