Kurser

Folkemøde 2022

Om kort tid afholdes Folkemødet på Bornholm, og traditionen tro deltager KFUM og KFUK igen. Kom og oplev, hvordan andre organisationer arbejder og bliv begejstret af andre engagement i forskellige emner.

Dato og tidspunkt onsdag 15. juni 2022 kl. 16:00 -
søndag 19. juni 2022 kl. 14:00
StedAllinge, Bornholm
TILDMELDINGSFRIST onsdag 01. juni 2022 Kl. 12:00

Traditionen tro sender KFUM og KFUK en delegation afsted til Folkemødet på Bornholm - og du har naturligvis mulighed for at komme med.

Folkemødet er tre intense dage fyldt med debatter, workshops og spændende samtaler om alt, hvad der rører sig i vores lille land og udenfor. Klima, energi og grøn omstilling vil være blandt Folkemødets største temaer i år. Vi kan blive klogere på, hvordan vi i KFUM og KFUK kan være med til at tegne fremtiden for vores samfund.

Vi har et rejsefællesskab med FDF og mødes hver aften til politisk lejrbål for at diskutere de mange inputs og indtryk, som man kan samle op i løbet af dagen - og arbejder desuden på at få KFUM og KFUK’ere repræsenteret i flere debatter. Ja, måske kommer vi også selv til at stå for en.

Praktiske informationer:

  • Der er afgang fra København onsdag d. 15. juni om aftenen med hjemkomst til København søndag d. 19. juni omkring middagstid.
  • Overnatning vil ske i telte i en ungdomscamp på Folkemødet.
  • Forud for Folkemødet vil der afholdes online introaften.
  • Turen koster 500 kroner, hvilket svarer til prisen frem og tilbage. Måske din forening vil støtte. 

Tilmelding:

Der er i alt 20 pladser på turen, så det er først til mølle. 

Kontaktperson for Folkemøde-turen:

Ingeborg Kattenhøj (ik@kfum-kfuk.dk)

Christian Blom-Bloch (cbb@kfum-kfuk.dk)

Relaterede events

Se alle events