Billede af: Kristian M. Olsen

Festivaler og lejre

Hvide Klit Familiecamp 2022

Velkommen til Hvide Klit familiecamp 2022 – en sommerlejr for hele familien. Vi mødes omkring 450 børn, unge og voksne fra hele landet, hvor vi bor i campingvogne, telte, i familieværelser i lejrbygningen eller i ungdomslejren. En uge fyldt med smil, glæde og oplevelser for alle aldre.

Dato og tidspunkt lørdag 09. juli 2022 kl. 15:00 -
lørdag 16. juli 2022 kl. 10:00
StedNellemannsvej 48, 9300 Sæby
TILDMELDINGSFRIST tirsdag 31. maj 2022 Kl. 12:00

Hvide Klit Familiecamp er: 

  • Fællesskab for børn. Aldersinddelte børnegrupper med plads til leg, ballade, kreativitet, sang og store fortællinger. Når der ikke er børnegruppe mødes vi på hoppepuden, i køen til slikboden eller i cirkusteltet når vi synger sammen. 
  • Fællesskab for unge. Bliv en del af ungdomslejren, hvor vi sover sammen i telte med nye og gamle venner, ser solen stå op, mødes til klub om formiddagen til fordybelse og samtaler om både himmel og jord, tro og ungdomsliv. 

  • Fællesskab for voksne. Oplæg, foredrag, sang og samtale med mulighed for fordybelse i forskellige eksistentielle og samfundsrelevante temaer. 

  • Fællesskab og familietid. Langsomhed og fart. Fællesspisning. Nye perspektiver. Kaffe med naboen. Vin med venner. Sport for alvor og sjov. For lidt søvn. Gamle kendinge og nye venner. Middagssøvn. Fællessang. Gudstjeneste i klitterne. Strand og vand.  

Man vælger selv, hvor meget man som familie vil deltage i programmet, og sammen løfter vi i flok med fællesskabets praktiske gøremål. 

Vi glæder os til at mødes til en skøn uge i sommerferien. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte

Relaterede events

Se alle events