Billede af: Christian Blom-Bloch

Kurser

Talentfabrikken

Talentfabrikken er et kursus for helt unge ledere, nemlig dem på 13-15 år. Vi ønsker at give unge evner til at lede andre i en tidlig alder, og tilbyde pædagogisk redskaber, samt et sted at øve sig i trygge rammer. Unge skal tidligt vide, at de kan tage ansvar, og vi hjælper dem på vej til at tro på deres evner.

Dato og tidspunkt fredag 09. september 2022 kl. 17:00 -
søndag 11. september 2022 kl. 14:00
StedSnejbjerg
TILMELDINGSFRIST mandag 08. august 2022 Kl. 23:59

På Talentfabrikken deltager du i et vildt og spændende program, og derudover deltager vi også på Børnefestivalen, når der er store fælles programpunkter og show.

På Talentfabrikken lærer du både, hvad det vil sige at være en god leder, og du prøver en masse sjove aktiviteter. Programmet er bygget op, så du får viden og mulighed for at teste den af. Alle deltagere på Talentfabrikken skal lørdag aften lave aktiviteter for deltagerne på Børnefestivalen. 

Program

Et centralt element på Talentfabrikken er fabrikkerne. En fabrik er en workshop med et tema, fx verdensmål, sport eller krea. I løbet af en fabrik får du øvelser i, hvordan du er leder og får også ideer til aktiviteter. Du prøver i alt to fabrikker, og skal på forhånd vælge, hvilke du har lyst til at prøve. Det vil du få en mail om.

Det bliver du bedre til:

  • Du får gode redskaber til, hvordan du bliver en god leder
  • Du får ledererfaring og lov at være leder for en masse børn
  • Du får et fedt fællesskab med alle de andre ledere.


Vær guide på Talentfabrikken

Til at undervise unglederne på Talentfabrikken er der brug for guider. Guider er 16-22 år, og gennemgår deres eget kursusforløb forud for talentfabrikken.

Har du spørgsmål så kontakt

Relaterede events

Se alle events