Festivaler og lejre

Børnebørn- og bedsteforældrelejr på Tommerup 2023

For børnebørn og bedsteforældre, samt andre voksne med nære relationer til børn der ønsker sig en god oplevelse sammen. Alderen på børn der deltager er fra 5-13 år.

Dato og tidspunkt lørdag 14. oktober 2023 kl. 14:00 -
tirsdag 17. oktober 2023 kl. 13:30
StedTommerup Efterskole, Sortebrovej 17, 5690 Tommerup
TILMELDINGSFRIST onsdag 20. september 2023 Kl. 23:59

Lejren foregår lige i starten af efterårsferien over 4 dage, og vi bor og spiser på Tommerup Efterskole. Vi har et meget alsidigt program med mange forskellige aktiviteter. Stunder af samhørighed og glæde, med tid til forkyndelse, fordybelse og samvær på tværs af generationer igennem sang, bevægelse og nærvær for både børn og bedsteforældre.

Med temaet "Kristendom fra top til tå" holder vi Børnebørn og bedsteforældre-lejr i 2023. En lejr med rum og nærvær, også uden ord, i et stort og skønt fællesskab. En lejr med forkyndelse og fælles gudstjeneste med præsten Karen Frendø. En lejr med aftener med sang og musik, forskellig underholdning, og hvor lejrdeltagerne gerne må bidrage med en sketch eller to. Efter aftenkaffen samles de store børn med unglederne til deres eget aftenshow. Besøg af Tivoli Vorbo, opgaveløb på Frøbjerg Baunehøj, forskellige kreative aktiviteter, og tid til at udfolde sig i hallen med boldspil m.m. Sidst, men ikke mindst, en dejlig forplejning leveret af skolens køkkenhold.

Se program

Pris

Børn, medlemmer: 700 kr.
Børn, ikke medlemmer: 825 kr.
Voksne, medlemmer: 1.035 kr.
Voksne, ikke medlemmer 1.160 kr.

Bliv medlem her

Relaterede events

Se alle events