Fordybelsesweekend 2023

En fordybelsesweekend er for alle, der arbejder med unge og kirke, enten professionelt eller på frivillig basis. Målet med at mødes er at have tid til fælles fordybelse i feltet "unge og kirken" – at inspireres, få sparring, debattere, reflektere og forhåbentlig at tage hjem med fornyet gå-på-mod og en AHA-oplevelse eller to.

Dato og tidspunkt fredag 14. april 2023 kl. 16:00 -
lørdag 15. april 2023 kl. 17:00
StedKFUM-Huset, Oliebladsgade 7, 2300 København
TILMELDINGSFRIST lørdag 01. april 2023 Kl. 12:00

Temaet for fordybelsesweekenden er "Unge som kirkens forandringsagenter"- Hvordan unge både kan forandre kirken og lokalsamfundet. Derfor bliver fokus på uKirken, Fairhuset og Tobias Faix fra KFUMs højskole i Kassel, som forsker i unges relation til kirken, om unges potentiale til at forandre.

Fordybelsesweekenden kobler sig på IASYMs konference i København. Programmet indtil lørdag middag vil derfor være fælles med deltagerne på konferencen og foregå på engelsk. Vi er overbeviste om, at der er meget læring og inspiration i at blande os med IASYMs deltagere. Vi sørger selvfølgelig for at vi får talt sammen og får blikket "udefra" bragt godt i spil. Lørdag eftermiddag er forbeholdt en dansk kontekst, så derfor vil denne del foregå på dansk.

Læs hele programmet her

Pris

450 kr. (350 kr, hvis du selv sørger for overnatning)
+ 50 kr. hvis du ønsker dyne og pude.

For mere info kontakt

Morten Stensig Sørensen