Esben Thøstesen er ansat som forstander på Haderslev Børnehøjskole.

KFUM og KFUK i Haderslev har pr. 1. april ansat Esben i en 50% stilling til at stå i spidsen for drift og udvikling af Børnehøjskolen

Mathias Smith

Esben Thøstesen er ansat som forstander på Haderslev Børnehøjskole.
KFUM og KFUK i Haderslev har pr. 1. april ansat Esben i en 50% stilling til at stå i spidsen for drift og udvikling af Børnehøjskolen - sammen med alle vores aktive frivillige 💪
Esben er tilsvarende ansat 50% på Kolding Børnehøjskole, hvormed der samlet set er tale om en fuldtidsstilling.
Ansættelsen er muliggjort som følge af en donation fra Ole Kirk’s Fond.
Haderslev Børnehøjskole er skabt af frivillige fra KFUM og KFUK og har kørt godt de sidste to år Men for at løfte Børnehøjskolen til nye højder, udvide kursustilbuddene og skabe de allerbedste forhold for vores frivillige, ansætter vi nu en lønnet forstander.
Esben, 39 år, har en baggrund i sport- og eventmanagement og bringer værdifuld erfaring fra sin tid som akademileder i Tønder Kommune, hvor han har været med til at uddanne kommunens børn til aktiv deltagelse i foreningslivet og frivillighed.
Esben er en person med stærke kompetencer indenfor projektledelse, og han har et stort hjerte for børn og unge. Esben skaber naturligt begejstring og følgeskab og har i flere tidligere projekter formået at samle rigtigt mange om vigtige sager.
Vi glæder og meget til at have Esben som forstander for Haderslev Børnehøjskole.