Billede af: Magnus Najbjerg

Landsmøde

Landsmøde 2022

15 deltager fra distriktet deltog på Landsmøde 2022. Der blev bla. sat nye toårsmål og et medlem fra Distrikt Nord blev stemt ind i hovedbestyrelsen. Læs her hvem det er.

Søren Damborg Fredsgaard

Landsmødet er dér, hvor medlemmer af KFUM og KFUK træffer beslutninger om en fælles fremtid. Vi samles for at blive inspireret, arbejde sammen og planlægge, hvad vi vil gøre for at udleve KFUM og KFUK’S formål og skabe de bedste rammer for dette arbejde.

I år var vi 15 deltagere fra distrikt nord som tog turen sammen til landsmøde på Nyborg Stand. Det var dage fyldt med indtryk.

På landsmødet blev der snakket om vigtigheden ved at være endnu mere tydeligere i vores budskaber for den måde at få en større gennemslagskraft i og udenfor foreningen. Yderligere blev der snakket om hvor stolte vi skal være over YMCA World Council 2022 hvor der deltog gæster fra hele verdenen. Sidst men ikke mindst blev det nye projekt Fairhuset præsenteret. Dette koncept som vi har fået fra vores norske og svenske venner skal være med til at skabe væresteder for unge mennesker.  

De nye toårsmål kom også på plads og kommer denne gang til at handle om at vi er til stede for børn og unge, skaber levende foreninger og er optagede af at gøre en positiv forskel i verdenen. Ting som mange af os allerede gør, og det er derfor en dagsorden jeg føler vi alle kan være med til støtte op om.

Til sidst vil jeg lige nævne at der er kommet en ny hovedbestyrelse og vil opfordre til at man læser nyhedsbrevet fra landsbevægelsen igennem igen for at lære dem at kende. Her vil man også opdage at der er en fra distrikt nord der er gået ind i hovedbestyrelsen. Klaus Videbæk fra Aalborg.

Alt i alt var det spændende at være på landsmøde da det er en god måde at få en større forståelse for den forening vi alle er en del af.