Nyt fra bestyrelsen

En ny distriktsbestyrelse er valgt - se her hvem der sidder i bestyrelsen og hvad de arbejder med. Her har du også mulighed for at se hvem der sidder i det nye Rubjerglejrudvalg. Bestyrelsen håber mange vil deltage i sommerens mange KFUM & KFUK events, og yder gerne tilskud til fx lejre.

Bestyrelsen

Den nye bestyrelse er valgt på Stormødet, men er endnu ikke fuldtallig, så hvis man går med en drøm om at være en del af bestyrelsen, så er der mulighed for det, hvis man ikke er fra Aalborg eller Østervrå. På trods af, at vi er en bestyrelse med stor diversitet i alder, så ville det være at foretrække, hvis der også var større mangfoldighed i køn, men lad jer endelig ikke holde tilbage af det.

Der er rykket lidt rundt med ansvarspersoner for de forskellige udvalg i Distriktet, og de er som følger:
Børnesommerlejr: Martin S P
Konfirmandlejrudvalget: Martin H
Voksenstævne: Peter
Kvindeligt voksenstævne: Peter
Concentus: Martin H
Høstfest: Martin S P
Rubjerglejren: Martin H
Udvalgsdag (på sigt udvalgs- og foreningsdag): Martin S P
Kommunikationsudvalg: Søren og Martin P

Til Stormødet blev der snakket en del om fremtiden for Rubjerglejren, og til trods for at bestyrelsens eget forslag blev nedstemt, er vi i bestyrelsen meget tilfredse med det forslag, der blev stemt igennem, hvor vi nu har et nyt Rubjerg udvalg, som er klar til at løse flere opgaver, så Distriktsbestyrelsen kan fokuserer på andre opgaver. Distriktsbestyrelsen har allerede haft vores første møde med det nye Rubjerg udvalg, som har konstitueret sig selv: 

Jan Thorup, Hans Henrik Jørgensen, Hans Christian Olesen og Johannes Bæk (Formand)

Til Stormødet blev det foreslået at danne en Bedsteforældrelejr, og den idé synes Distriktsbestyrelsen er god og vil gerne arbejde videre med. Det vil kræve, at der dannes et nyt udvalg, og dertil nogle til at sidde i det udvalg, så hvis man nu tænker, at man gerne vil være med til at danne en lejr for ens børnebørn i et så dejligt sted som på Rubjerglejren, så må man meget gerne kontakte Distriktsbestyrelsen.

Bestyrelsen ser frem til børnesommerlejr på Rubjerglejren d. 24.-28. juni, og opfordrer til, at man prikker folk på skuldrene i forhold til både deltagere og ledere. Det bliver helt sikkert en rigtig god oplevelse!

Derudover er der Wonderful Days 2023 på Tommerup Efterskole d. 3.-8. juli, for 13-19-årige, som Distriktet opfordrer til at deltage i. Som medlem i en lokalforening i Distrikt Nord, kan man få 500 kr i tilskud som deltager, og 50% i tilskud som frivillig. Tjek også om jeres egen lokalforening giver tilskud. I bliver desværre ikke betalt for at tage af sted ;)

Som bestyrelse, har vi prøvet at fordele lokalforeningerne i Distrikt Nord, så hver forening har en direkte kontakt i Distriktet, så vi kan være med til at dele ud af de gode aktiviteter og erfaringer de forskellige lokalforeninger har. De er fordelt på følgende måde:

KFUM og KFUK i Dronninglund: Martin S P
KFUM og KFUK i Frederikshavn: Søren
KFUM og KFUK i Frejlev: Søren
KFUM og KFUK i Hjørring: Martin H
KFUM og KFUK i Holmen-Kvissel: Martin H
KFUM og KFUK i Skovsgård: Martin S P
KFUM og KFUK i Østervrå: Peter/Martin H
KFUM og KFUK i Aalborg: Søren/Martin S P
Aabybro KFUM og KFUK: Peter