Lokalt

2021 Oktober

Foreningsnyt

Lars Overvad Mathiasen

Kære medlem af KFUM og KFUK i Silkeborg                                                                                            

Så er vores årlige foreningsweekend lige rundt om hjørnet. Det er skøn tradition, at foreningens afdelinger kan mødes på tværs. Især i år efter en lang coronanedlukning bliver det fantastisk at kunne mødes igen. Vi ser frem til se rigtig mange af jer i weekenden.
Husk af vores fantastiske Familiekor starter op igen onsdag den 27. oktober. Familiekor er et aktivitetstilbud i KFUM og KFUK, hvor sangglæden deles på tværs af generationer, og hvor børn og voksne arbejder sammen i et fællesprojekt. Se mere og følg med her.

 

Stormøde

Der blev afholdt stormøde i distriktet den 11. oktober. Her blev det besluttet at ændre sammensætningen af det koordinerende udvalg. Det betyder blandt andet, at vi fra Silkeborg skal have fundet en repræsentant til det koordinerende udvalg. Så har du lyst til få indblik i nogle spændende aktiviteter i distriktet som f.eks. børnesommerlejr så tag fat i en af os fra bestyrelsen! Eller giv et praj på foreningsweekenden.

 

Nyt design hjemmeside

KFUM og KFUK i Danmark har lanceret en ny hjemmeside i et helt nyt design. Det betød også at hjemme-siden for Silkeborg KFUM og KFUK skulle laves om. Det har Carsten brugt en hel del tid på – mange tak for det. I kan se meget mere til hjemmesiden her: https://kfum-kfuk.dk/silkeborg. I må meget gerne kigge siden igennem og vurdere om der evt. skal tilpasses noget tekst eller billeder for de enkelte afdelinger. Hvis I ligger inde med programmer for afdelingerne eller hvis der skal ændres kontaktpersoner mv. kan I sende en mail til Carsten på carsten.ringgaard(at)gmail.com.

 

World Council Århus 3.-9. juli 2022

Fra den 3-9 juli 2022 er der YMCA World Council i Aarhus og hvad er World Council så?
World Council er det højeste styrende organ i den globale KFUM-bevægelse. Her mødes YMCAs i alle størrelser, og det er derfor en fantastisk ramme for at skabe venskaber og partnerskaber på tværs af grænser. Som deltager på World Council får du en unik oplevelse af det store fællesskab og YMCA-suset fra unge og ældre, der vil noget sammen. Det giver et boost til vores identitet, selvtillid, stolthed og synlighed. Du kan læse mere om World Council her og hvis der er nogle som har ideer til hvordan Silkeborg KFUM og KFUK kan bidrage til World Council 2022 vil vi meget høre om det.

 

Klub One søger stadig ledere efter nytår

I det seneste nyhedsbrev skrev vi, at Klub One mangler ledere. Det gør de desværre stadig så hvis du har lyst til at være frivillig i Klub One og give noget videre og samtidig få en masse gode op-levelser sammen med de skønne unge mennesker så kontakt Miriam på mail: miriam.mundbjerg@hotmail.dk eller telefon: 51714132ller kig ned i Enghavehuset mandag mellem klokken 18:30 og 20:15.

 

 

Vejledning tjekke og ændre adresse

Vi vil fra bestyrelsen gerne opfordre til, at alle lige får tjekket på hjemmesiden, om jeres adresser passer. Nederst i mailen er der en vejledning til at tjekke og ændre adresse.

Vejledning

Relatererde artikler

Se alle artikler