Festivaler og lejre

Drengelejr 2023

6 dage på en lejr fyldt med drenge, gode oplevelser og venskaber for livet. Lyder det som en god blanding? Og er du mellem 7 og 13 år? Så er Drengelejr, på Philipsborg, helt sikkert det du skal bruge din sommer på.

Dato og tidspunkt lørdag 01. juli 2023 kl. 14:00 -
torsdag 06. juli 2023 kl. 19:00
StedPhilipsborg Kystvejen 73 6100 Haderslev
TILMELDINGSFRIST torsdag 29. juni 2023 Kl. 10:59

Drengelejr er en sommerlejr hvor der er fart over feltet, masser af fede aktiviteter, guldgravere, smuglere, kasino, vikinger, hemmelige agenter, badeture, bål, fodboldkampe, bibelfortællinger, slikbod, vandkampe, mudderløb, overraskelser og meget, meget mere.

På drengelejr er der plads til ALLE drenge. Vi oplever mange sjove og skøre ting fra morgen til aften. Vi holder kroppen i gang med morgengymnastik og fodboldturnering. VI er på mindst 10 forskellige løb med spændende poster, hvor vi løser mysterier, smugler ting og sager, bliver trænet som hemmelige agenter og meget meget mere. Derudover har vi hver dag bibeltime, hvor vi høre beretninger fra bibelen, taler om dem og synger sange. Alt i alt har vi en rigtig sjov og hyggelig uge, hvor vi skaber får bekendtskaber og styrker de gamle.

Kontaktperson

 

Glæd dig til: Fede løb med masser af poster, Nye bekendtskaber fra hele distriktet og sjov og ballade som du måske ikke må derhjemme.  

Relaterede events

Se alle events