Har du lyst til at give et nap med på 4 dages sommerlejr?

Temperaturerne sniger sig deropad og pludselig hedder det sommer og lejr! Der er derfor allerede gang i lejrforberedelserne rundt omkring.

KFUM og KFUK

Det gælder også for Børnesommerlejren på Skaastrup Strand, hvor der lige nu er brug for de sidste hjælpende hænder for at fylde lederteamet op.

Nye venskaber, krabbe- og badeture, skøre ungledere, aktivitetsløb, smukke lejrforhold - Børnesommerlejren på Skaastrup Strand har utrolig meget godt at byde på og til sommer sker det igen.

I år foregår lejren fra torsdag d. 29. juli til søndag d. 1. august (uge 30). En god håndfuld ledere har så småt været i gang med den første planlægning på to korte onlinemøder. Den 3. maj venter det første af to fysiske forberedelsesmøde i Vejle. 

Inden da, håber vi på at kunne fylde ledergruppen helt op med 10-12 ledere. Så har du lyst til at være en del af et dejligt lederfællesskab, så er det nu, du har chancen. Du kan både være med som ungleder (13-17 år) og leder (18+). Som leder kan du både være ‘ung’ eller ‘voksen/forældre’.

Har du lyst til at være med, så kontakt Lars Lomholt på tlf. 51 61 49 77 eller via lars.lomholt@kfum-kfuk.dk. Gerne inden d. 10. april.

Trænger du til at komme i lejrstemning? Så se ungledernes lejrvideo fra sidste år.