Mød Syd og Trekantens Wonderful Days team

Hvorfor skal du med på Wonderful Days til sommer? Det er Cecilie Vestergaard og Sebastian Dam klar til at svare på de kommende uger - både gennem fysiske aktiviteter og på Facebook og Instagram.

Henrik B. Videbæk

Mens foråret 2021 har budt på en helt særlig udgave af TeenWeekend med tre dele, hvoraf tredje og sidste del venter d. 17. april. Så bliver den store oplevelse til sommer Wonderful Days, der foregår fra d. 5.-10. juli på Tommerup Efterskole.

Den oplevelse har Sebastian Dam fra Kolding og Cecilie Vestergaard fra Horsens allerede sat sig godt ind i. De har fået Wonderful Days som en særlig arbejdsopgave og skal ud og lave aktiviteter og forskellige andre initiativer, der har med Wonderful Days at gøre. De kommer blandt til Vejle og Haderslev og skal også være med til nogle konfirmand-aktiviteter.

Selv er de ikke i tvivl om, hvorfor Wonderful Days er et helt særligt tilbud. Læs bare her: 

 

Cecilie:
WD er simpelthen den fedeste og hyggeligste festival for teenagere. På den lille uges tid kan du nå at opleve alt du bedst kan lide; om det er at være til fede koncerter, opleve anderledes andagter, dyste i konkurrencer eller hyggesnakke med nye eller gamle venner. Det er den perfekte sommeraktivitet, for dig der vil være sammen med en masse andre unge og opleve en fantastisk festivalstemning med en masse engagerede frivillige.

Det fedeste øjeblik tror jeg bliver, når man står i festivalteltet med 1000 andre unge mennesker og skråler med på festivalsangen. Det er virkelig en oplevelse der ikke kan beskrives, men skal opleves!

Sebastian:
Teenagerene skal glæde sig til Wonderful Days, da det er en festival fyldt med imødekommende og positiv energi. Her mødes unge i alle aldre om fede happenings og muligheden for at møde nye venner. Desuden er der masser af god musik, mulighed for at snakke om tro og engagerede frivillige, der mere end noget andet ønsker at give teenagerene en oplevelse for livet.

Jeg vil mene at det fedeste ved Wonderful Days er muligheden for at give slip for bekymringer og den rammesatte hverdage, og i stedet gribe muligheden for at prøve grænser med de fedeste oplevelser, klamme og/eller sjove happenings og ikke mindst et hotspot fyldt med dejligt selskab og charmerende mennesker.

Sebastian og Cecilie er på Wonderful Days-opgaven indtil Henrik er tilbage fra orlov i uge 18. Har I lyst til at få besøg af Sebastian og Cecilie eller har I spørgsmål, så kontakte dem på sdc@kfum-kfuk.dk / cv@kfum-kfuk.dk

Kommende teenaktiviteter i Syd og Trekanten:

Lørdag d. 17. april fra kl. 10-20. TeenWeekend del 3 - Når jeg bli’r til os!
Sted: Philipsborg, Kystvejen 73, 6100 Haderslev.  

2. pinsedag, d. 24. maj kl. 10-16.30.
Sted: Pulzion (KFUM-hallerne i Kolding), Peter Tofts vej 21, 6000 Kolding.  

4.-5. juli. Teendøgn før Wonderful Days (mere info følger)

5.-10. juli. Wonderful Days på Tommerup Efterskole