Kom med i Familiesang-arbejdsgruppen

Vil du være med til at give mange flere småbørnsfamilier gode stunder med højskolesang?

Scroll

Familiesang er højskolesang for småbørnsfamilier. Familierne synger sammen fra Højskolesangbogen (eller Højskolesangbogen for Børn) og mærker årets og livets rytme i sangene – hjulpet på vej af tegninger samt udvalgte ord og melodistykker i sangene. Det kan gøres helt enkelt som en rolig eftermiddagsstund hver 2.-3. uge. Velkomstværter tager imod ved drop-in med smil og grønne snacks. Sangværten og spilleværten guider igennem 30-45 minutters sang med dagens sangvalg og ønsker fra deltagerne. Konceptet kan udvides med fællesspisning og andre faste ritualer.

Om arbejdsgruppen

Arbejdsgruppen har fået til opgave at videreudvikle Familiesang som koncept ved at inspirere og motivere lokalforeninger i KFUM og KFUK til opstart af Familiesang som en ny familieaktivitet, der er lettilgængelig og tydelig på sit indhold, og derfor også nem at træde ind i for familier, der er nye i KFUM og KFUK. 

Flere foreninger står allerede nu klar til at blive hjulpet i gang. Arbejdsgruppen vil derfor mødes første gang i april/maj, så du kan både være med til at tage hul på arbejdet og forme det hen ad vejen. Møderne i arbejdsgruppen foregår som udgangspunkt digitalt, så det er fleksibelt at være med - både geografisk og tidsmæssigt. 

Arbejdsgruppen har brug for dig, der...

  • kan skabe begejstring i vores lokalforeninger omkring Familiesang som koncept
  • kan lave enkle grafiske materialer, der beskriver Familiesang, og som kan bruges lokalt
  • kan inspirere lokale frivillige til, hvordan de kan bruge sociale medier i Familiesang
  • kan skabe gode rammer for erfaringsudveksling mellem lokale frivillige, der opstarter Familiesang
  • kan inspirere til at arbejde bevidst med værtskab og kristendom i Familiesang 
  • muligvis også har lyst til at starte Familiesang op i din egen by (men det er ikke en forventning)
  • selvfølgelig har lyst til at arbejde for KFUM og KFUK’s formål (nye friske øjne er MEGET velkomne)

Kunne det være noget for dig - eller nogen du kender?

Tag fat i arbejdsgruppen via Henriette Lynderup Kirkeskov på hl@kfum-kfuk.dk eller tlf. 23 70 54 45 hurtigst muligt. Vi glæder os vildt til at komme i gang sammen med dig og andre gode nye kræfter. Har du mest af alt lyst til at opstarte Familiesang i dit lokalområde, hører vi også gerne fra dig.