Præsentation af Vejles hovedbestyrelsesrepræsentant i KFUM og KFUK

På Landsmødet i november 2020 blev Brian Jørgensen valgt ind i Hovedbestyrelsen. Brian er medlem i KFUM og KFUK i Vejle. Her kan du lære ham lidt bedre at kende.

KFUM og KFUK

Mit navn er Brian Jørgensen, 42 år, tre børn, gift med Maria og bor i Tørring. Til dagligt er jeg leder på en afdeling ved navn AspIT, der hører under Campus Vejle. Hos os er der fokus på at få unge med autisme ud i IT-beskæftigelse.

Jeg er meget glad for, at KFUM og KFUK i Vejle ville stille mig op til Hovedbestyrelsen i KFUM og KFUK i Danmark.

De næste to år vil jeg arbejde for to-årsmålene, hvor fokus er, at KFUM og KFUK er forpligtet på at være tydelige og relevante i lokalsamfundet, at frivillige bliver udfordret til at være gode ledere – og at vores aktiviteter er tydelige og lettilgængelige på deres indhold.

Jeg har været aktiv i KFUM og KFUK i både Vorbasse og Silkeborg. De sidste seks år har jeg siddet som formand på landsplan i Kristendomsudvalget, hvor vi blandt andet stod bag videoerne ’Mellem Linjerne’, ESSENS, 80 podcast-afsnit og det øgede fokus på det økumeniske fokus i KFUM og KFUK i Danmark.

Det bliver godt at komme i gang med hovedbestyrelsesarbejdet. Som HB-repræsentant sidder jeg også i World Council 2022-styregruppen. Jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen i Vejle.

Hvis du har spørgsmål, kommentar eller gode råd til arbejdet i hovedbestyrelsen i KFUM og KFUK i Danmark, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Mail: brianj@kfum-kfuk.dk Mobil: +4560711277