Tilmelding åbner d. 01 februar 2023 kl. 10:00

Om Wonderful Days

Wonderful Days er en ungdomsfestival for alle unge, mellem 13-19 år.

Scroll

Velkommen til en uge fyldt med vilde og sjove aktiviteter, masser af musikoplevelser, tid til snakke om stort og småt, nye venskaber, fællesskaber og ja - oplevelser for livet.

På Wonderful Days er vi sammen uden alkohol og andre rusmidler, men du bliver alligevel beruset af glæde over skøn musik, vafler i caféen eller at vinde i en konkurrence du ikke troede mulig. 

Udover danske unge deltager over en stor gruppe udenlandske deltagere fra flere forskellige lande, herunder blandt andre Norge, Sydafrika, Holland, Makedonien, Hviderusland, Palæstina, Ukraine og USA.

Festival området
Den hyggelige ramme rundt om Tommerup Efterskole, forvandles til Wonderpark fyldt med aktivteter, et Camp område hvor du slår et telt op sammen med en god ven eller fem, et stor samlingstelt til koncerter og fællesprogram og der er masser af små oaser til chill out hvor du kan hænge med venner, møde nye mennesker, spise mad og i den dur. 

Tryghed
Festivalen er for mindreårige og derfor har vi en masse engagerede frivillige der hjælpe de unge med at få en god festival. Vi kalder dem festivalguides. Dem lærer du at kende på festivalen. 

Vi tager de nødvendige forholdsregler, hvad angår allergier, behov for særlig kost og hjælp i øvrigt.

Plads til både tanker og musik
I det store telt vil der blive afholdt gudstjenester og fede shows. Desuden er der hver dag sat tid af til eftertanke, hvor deltagerne vil få mulighed for at lære mere om, hvad de tror, hvorfor de tror, og hvordan andre tror.

Deltagerne vil altså både få mulighed for at sætte ord og tanker på store og små spørgsmål, mens de også vil mærke energien, når navne fra den store danske musikscene fylder teltet med musik, dans og fest.

Wonderful Days i gamle dage
Eventet tog sin begyndelse i 1978 og fungerede indtil 2010 under navnet ”Ung Uge”.

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt YWCA. Vi har ca. 9.000 medlemmer i Danmark.

Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk

Har du spørgsmål til enten det ene eller det andet, er du meget velkommen til at kontakte KFUM og KFUK's landskontor på 3614 1533.

Du er også velkommen til at skrive eller ringe til udviklingskonsulent for Festival og Lejre, Heidi Seidelin, på hs@kfum-kfuk.dk eller 2868 3448.

Wonderful Days arrangeres af en stor gruppe frivillige med en komité i spidsen. Find yderligere kontaktoplysninger her.