Tilmelding åbner d. 01 januar 2023 kl. 06:00

WD-håndbog

A

Adresse

Wonderful Days
Valby Langgade 19
2500 Valby
Att. WD

Adresseændring i perioden den 5. - 10. juli 2021.

Wonderful Days
Sortebrovej
5690 Tommerup

Aftenshow

Hver aften er der aftenshow på den store scene. Her garanterer vi dig, at der bliver noget at grine over, noget at undres over, fællessang og god stemning. 

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til Wonderful Days, skal du registreres ved indgangen. Hav det tilsendte kort eller din mobiltelefon klar ved ankomsten, så vi ved, hvem der er kommet. Her får du også anvist, i hvilken camp du skal bo. Ankommer du i løbet af ugen, skal du henvende dig i Informationen på pladsen. Hvis du tager hjem før Wonderful Days slutter, er det vigtigt, at du tjekker ud i Informationen.

Armbånd

Alle deltagere og frivillige bærer armbånd for at kunne få adgang til koncerterne, spiseteltene og alle aktiviteter. Du får armbånd på, når du tjekker ind.

B

Bad og toiletforhold

På pladsen er der opsat bad og toiletforhold til deltagere og frivillige. På kortet på folderen, som du får udleveret, kan du se, hvor de er placeret.

Butikker

I Informationen på pladsen finder du også en lille butik. Her kan du bl.a. købe Wonderful Days-merchandise.

C

Café

I vores fantastiske café kan købe diverse at spise og drikke til en fornuftig pris samt slappe af i behagelige omgivelser. I løbet af ugen vil der være indslag, koncerter og konkurrencer. Caféen har åbent hele tiden, dog ikke om natten.

Campingvogne/telte

Alle deltagere bor i telte, som man selv medbringer. Deltagere kan ikke bo i campingvogne.

Camps

Alle deltagere bor i telte i camps. I én  camp bor ca. 100 deltagere og to campledere. Campen er delt op i WonderGroups på ca. 15 deltagere, og til hver af disse er der knyttet en guide.

CrewCamp

Alle de frivillige og de ansatte for KFUM og KFUK bor i et område, der hedder CrewCamp. Området ligger lige ved siden af pladsen. Guides og campledere bor på pladsen med deltagerne. I CrewCampen, hvor de frivillige bor, vil der være mulighed for at bo i campingvogn, og der er mulighed for at tilslutte sin campingvogn til strøm. 

F

Facebook

På vores Facebook-side kan du nemt følge med i alt, hvad der sker før, under og efter Wonderful Days. Offentliggørelse af musiknavne, introduktion til aktiviteter, nyheder, videoer, konkurrencer, billeder og meget mere. Følg os på https://www.facebook.com/wonderfuldays2021

“Festival”guide

Som deltager er du tilknyttet en Wondergroup sammen med ca. 15 andre. Hver Wondergroup har en guide tilknyttet, som hjælper dig med at finde ud af programmet og alle de tilbud, der er ugen igennem. Derudover deltager guiden i camptime og sørger ellers for, at du og dine venner har det godt. Du kan altid søge hjælp og spørge din guide til råds, hvis du er i tvivl om noget.

Forsikring

Alle deltagere under 30 år er dækket af KFUM og KFUKs kollektive ulykkesforsikring. Du har selv ansvaret for at passe på dine ting. Dine ejendele er ikke dækket af KFUM og KFUKs forsikring.

Foto og sociale medier

Der vil under hele Wonderful Days blive fotograferet og optaget levende billeder til brug i vores blade, på hjemmesiden og de sociale medier.

G

Glemte sager

Mister du noget, så kig ind i Informationen, hvor glemte sager opbevares i løbet af ugen. Efter Wonderful Days kan du tage kontakt til Landskontoret på tlf. 36 14 15 33 eller national@kfum-kfuk.dk – dog opbevares glemte sager kun frem til 31. august, og kun glemte sager af en vis værdi tages med til Landskontoret efter Wonderful Days’ afslutning.

H

Hvordan finder jeg ud af, hvor mine venner bor eller andet om Wonderful Days? Du kan altid spørge i Informationen, eller du kan spørge din guide.

Himmelrummet

I Himmelrummet er fokus på ro og fordybelse. Her kan du trække dig tilbage og slappe af, hvis du har brug for et afbræk eller pusterum fra aktiviteterne på pladsen. I løbet af dagen vil du have mulighed for at dase på en madras, måske skrive en bøn ned eller tænde et lys og ellers falde lidt til ro, før pladsen igen trækker i dig til sjov og ballade. Desuden vil der være enkelte frivillige eller en præst, som du kan tage en snak med om alt mellem himmel og jord, hvis du har brug for det.

I

Informationen

Medarbejderne og de frivillige i Informationen har overblikket over alt, hvad der sker på pladsen. Der er salg af KFUM og KFUK-merchandise, toiletsager, engangservice mv. Du kan altid henvende dig i Informationen, hvis du har spørgsmål.

Infoskærme

På pladsen vil der være opsat flere store infoskærme. Her kan du følge med i, hvilke aktiviteter og koncerter der finder sted hvor og hvornår.

K

Kontakt

Har du spørgsmål før, under eller efter Wonderful Days, kan du ringe eller skrive til KFUM og KFUK i Danmark på tlf. 36 14 15 33 eller e-mail: hs@kfum-kfuk.dk

Koncerter

Wonderful Days er en fed sommerferieoplevelse, og koncerterne er en stor del af oplevelsen. Der er to scener på Wonderful Days, hvor du kan opleve koncerter. Følg med på vores Facebook-side og på vores hjemmeside, hvor vi offentliggør, hvem der giver koncerter.

L

Lazaret

På Wonderful Days er der et team af sygeplejersker, der kan hjælpe, hvis du kommer til skade eller bliver syg. Hvis du eller andre kommer til skade under Wonderful Days, så tag kontakt til lazarettet (se kortet) eller henvend dig i Informationen. Se også Social lazaret.

M

Mobiltelefon-opladning

Du kan leje en powerbank fra WOLT i Informationsteltet. Det koster: (opdateres lige inden festivalen)

MobilePay

På Wonderful Days kan du betale med MobilePay.

Måltider

I spiseteltene serveres din morgenmad, frokost og aftensmad. Sammen med de andre deltagere og frivillige kan du nyde morgenmaden fra kl. 8.00-9.30, frokosten fra kl. 12.00-13.30 og aftensmaden fra kl. 17.30-18.45. Husk at du selv skal have tallerken, krus, bestik og viskestykke med.

N

Netværk (Mobil og WiFi)

Der vil være opsat trådløst netværk over dele af pladsen. Alle de store teleselskaber dækker området.

Nødtelefon

Ved Informations teltet hænger der altid et nummer på den person du til enhver tid kan få fat i. 

P

Pakkeliste

Her en liste over ting, du skal huske, når du pakker din taske til Wonderful Days. Listen er ikke endegyldig, så tilføj selv nødvendige ting.

 • Sygesikringsbevis
 • Telt
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Lommelygte
 • Hovedpude
 • Siddeunderlag/festivalstol
 • Bestik
 • Tallerken (flad og dyb)
 • Kop
 • Viskestykke
 • Tøj til både varmt, koldt, tørt og vådt vejr
 • Håndklæde
 • Badesandaler
 • Idrætstøj
 • Mobil og oplader
 • Solcreme
 • Toiletsager
 • Badetøj
 • Kamera
 • Hævekort
 • Evt. medicin
 • Tøj eller andre stofsager, du har lyst til at pimpe i DIY-teltet

 

Pant

Du kan vælge at donere din pant til vores internationale samarbejde eller tage den med hjem igen.

Powerbank

Der er på festivalen mulighed for at leje eller købe en powerbank til mobilopladning. Det koster 250,00 kr. hvoraf de 200,00 kr. er et depositum, som du får tilbage, hvis du afleverer powerbanken, når Wonderful Days slutter. Vælger du at tage den med hjem, får du selvfølgeligt ikke dit depositum retur. Derudover koster det 20 kr. pr. ombytning af powerbank.

Pre-WD for guider

Som guide deltager du, inden selve Wonderful Days løber af stablen på kursusdagene, hvor du lærer de andre guider og din campleder at kende. Sammen skal I gøre jeres camp klar til at tage imod deltagerne. Du vil på kursusdagene arbejde aktivt med “Tid til tro”-materialet, du vil blive fortrolig med pædagogiske redskaber i arbejdet med unge mennesker, og du vil få et praktisk overblik over Wonderful Days. Du vil med andre ord blive klar til at give og få nogle helt forrygende dage. Frivillige med andre opgaver er også velkomne til at deltage.

Pris

Deltagere

medlemmer af KFUM og KFUK: kr. 1600

Ikke medlemmer: kr. 1775

Frivillige 

Medlemmer af KFUM og KFUK: kr. 1100 kr.

Ikke medlemmer: 1275 kr.

Det er muligt kun at deltage i en del af Wonderful Days. Du kan læse priserne for deltagelse i en del af Wonderful Days i tabellen herunder:

 

Deltager

Frivillig

Medlem af KFUM og KFUK

1 dag: 350 kr.

2 dage: 700 kr.

3 dage: 1050 kr.

4 dage: 1400 kr.

1 dag: 250 kr.

2 dage: 500 kr.

3 dage: 750 kr.

4 dage: 1000 kr.

Ikke medlem af KFUM og KFUK

1 dag: 370 kr.

2 dage: 740 kr.

3 dage: 1110 kr.

4 dage: 1480 kr.

1 dag: 270 kr.

2 dage: 540 kr.

3 dage: 810 kr.

4 dage: 1080 kr.

R

Ratebetaling

Det er muligt at betale deltagerprisen i rater. Kontakt landskontoret for KFUM og KFUK for at høre mere om muligheden for ratebetaling. Tlf.: 36141533.

Regler på Wonderful Days

Alkohol eller andre rusmidler må ikke forefindes på pladsen eller indtages.

Piger og drenge bor hver i hver sit telt. Mellem kl. 24 og 08 må området ikke forlades, og der skal være ro i campen, hvor det kun er tilladt at opholde sig i eget telt.

Rygning

Al rygning foregår ved særligt anviste pladser. 

S

Sociale medier

Du kan følge os på Facebook og Instagram. Brug og følg hashtag’et #wd21 på Instagram og Facebook.

Husk at følge vores Instagram: wonderfuldays2021

Og vores Facebook-side: www.facebook.com/wonderfuldays2021

Social lazaret

Hvis du på Wonderful Days tumler med nogle svære ting, som du gerne vil vende med en fortrolig voksen, kan du opsøge det sociale lazaret ved at ringe på xxx eller ved at henvende dig til din guide.

Teltscenen

Her foregår morgensamlingen hver dag kl. 10.00, hvor alle deltagere og frivillige samles til sang, bøn, fordybelse og refleksion over dagens tema. Fortsættelse følger i WonderTime. På Teltscenen kan du også opleve en masse koncerter med forskellige fede bands og opleve et brag af et underholdsshow hver aften kl. 20.00.

W

Wonderpark

I wonderpark kan du hver dag møde mange sjove og spændende aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Læs mere om aktiviteterne i folderen og på informationsskærmene eller kom forbi og se, hvad der sker netop nu.

Wondergroup

Som deltager er du en del af et mindre netværk kaldet wondergroups på ca. 10 personer. Hver wondergroup har tilknyttet en guide. Du mødes med din wondergroup hver dag i wondertime og igen om aftenen inden aftenshowet.

Wondertime

Wondertime er en time hver formiddag, hvor du mødes med din wondergroup og snakker om temaet for dagen, som præsenteres ved morgensamlingen i det store telt. WonderTime er ligeledes tid og rum til forundring, fordybelse, bøn, sang og fællesskab.

Ø

Økonomisk støtte

Det er muligt at søge et økonomisk tilskud ved din lokale forening og dit distrikt. Kontakt din lokale KFUM og KFUK-forening for at høre mere om mulighederne for økonomisk støtte. Find din lokale forening på www.kfum-kfuk.dk.