Herning Børnehøjskole

Vi gør verden større for de mindste

Scroll

Vi gør verden større for de mindste med højskoletankerne om fællesskab, dannelse, og livsmod

Børn i 2. til 6. klasse kan tilmelde sig et kursforløb på Herning Børnehøjskolen

 

Kommende kurser

Vores februar- og marts-kurser er godt i gang med 27 fantastiske og dejlige børn. Både Maduniverset og Keramikuniverset er fuldt booket, hvilket desværre betyder, at der ikke er flere ledige pladser. Men hvis I ikke nåede at opleve børnehøjskolen denne gang, kan I allerede nu sætte kryds i kalenderen for næste kursusforløb.

Næste kursusforløb afholdes i efteråret fra den 26. september til den 21. november 2024. Et nyt kursusforløb begynder derefter i foråret, fra den 20. februar til torsdag den 10. april 2025. Hvert kursusforløb omfatter i alt 8 kursusgange og afholdes om torsdagen fra kl. 16.00 til 18.45.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Herning Børnehøjskole, hvor fællesskab, dannelse og livsmod er i centrum.

Se vores februar- og marts- 2024 kurser her 

 

Hvad er Børnehøjskole?

Børn i 2. til 6. klasse kan tilmelde sig et kursus, som de går på én eftermiddag om ugen i 5 - 10 uger. Det foregår torsdag kl. 16.00-18.45 (inkl. aftensmad) på Brændgårdvej 18 der ligger i Herning. 

Dygtige undervisere står klar med åbne arme og et kæmpe engagement, som de brænder for at give videre. Alle arbejder frivilligt. 

Børnene bliver en del af et sjovt og lærerigt Børnehøjskole-fællesskab. De udvikler deres kreativitet, deres evne til at samarbejde med andre - og oplever, at de kan meget mere, end de tror.

Læs mere

Vi gør verden større for de mindste

Det sker ved at lade børn møde højskoletankerne om fællesskab, dannelse og livsmod. Vi giver børnene et frirum, hvor de kan øve sig på at være nysgerrige på sig selv, på hinanden og på livet.

På Herning Børnehøjskole kan man få venner og være en del af et godt fællesskab. Her handler det ikke om at være den bedste, største, hurtigste eller stærkeste, men om at være noget for andre, og derigennem blive til nogen selv.

Vi søger frivillige undervisere til kurser i foråret 2024!

Vil du give din passion videre til nysgerrige børn?

Vi planlægger nu forårets sæson med endnu flere fede kurser - og DU har mulighed for at blive underviser. 

Det foregår hver torsdag kl. 16.00-19.00 fra d. 22. februar til d. 21. marts 2024.

Som frivillig underviser får du ikke kun erfaring med at undervise. Du vil også blive en del af et fællesskab, hvor vi arbejder sammen om at gøre verden større for de mindste.

Læs mere om at blive underviser

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked om nye kurser mv.

Tilmeld nyhedsbrev