YMCA World Council

YMCA World Council

Efter en uge med samtaler, oplevelser, indtryk og nye venskaber er vi blevet klogere på verden, på YMCA-familien - og på os selv =)

Anne Luise Petersen

KFUM og KFUK i Danmark var i sidste uge værter for YMCAs verdensrådsmøde, også kaldet World Council. 1.133 fremmødte deltagere fra mere end 50 forskellige lande, 1.124 online deltagere og flere hundrede frivillige fra KFUM og KFUK i Danmark.

Gruppen af deltagere fra Aalborg er stadigvæk trætte i krop og hovedet - men høje over alle de ideer, samtaler, venskaber, indtryk som ugen bød på. Vi er blevet klogere på verden - og på os selv =)

 

"If you have a great idea and people support it, everything is possible" 

Sådan lød det om det danske mindset i KFUM og KFUK fra en af de glade deltagere, der var på besøg hos os i  Aalborg.
Deltagerene fra hele verden besøgte KFUM og KFUK's lokalforeninger for at blive klogere på, hvordan frivillige i hele landet arbejder med at skabe meningsfulde fællesskaber for børn og unge.

Udflugterne gik blandt andet op til os, hvor vi fortalte om Højskolesang, brætspilscaféen Table Games og Escape Room.

Se videoen fra besøget i Aalborg her

 

Hvad så nu?

World Council er slut, men først nu begynder arbejdet for de Globale Ambassadører.
I ugens løb har de Globale Ambassadører, Nanna og Kristian fra Aalborg, haft fokus på at suge en masse inspiration, god energi og nye bekendtskaber til sig fra hele verden. 
Nu gælder det om at omsætte alle de nye perspektiver, og måske de nye 2030 mål, til noget, de kan bruge hjemme i foreningen.