Bliv medlem i KFUM og KFUK

Som medlem kan du deltage i aktiviteter i vores lokale forening, komme på festivaler og lejre nationalt og indgå i vores globale fællesskaber i YMCA og YWCA. 

Scroll

Dit medlemskab åbner op for flere muligheder - her er 3 af dem: 

 

 1. Deltag i flere aktiviteter: Som medlem har du betalt og kan frit deltage i flere af vores aktiviteter. Hvad med at prøve noget nyt som yoga eller volley? 

 2. Inviter en ven med: Vores aktiviteter Højskolesangaften og Table Games er åbne for alle, også folk der ikke er medlemmer.

 3. Brug dit hus: Som medlem er du medejer af et stort hus midt i byen. Du kan få en nøgle til huset og bruge det privat. Yderligere information om brug af K, nøgler m.m. findes her.

 • Et lokalt fællesskab med spændende fritidstilbud.
 • Store oplevelser på lejre og festivaler – som du kan deltage i til medlemspris.
 • Adgang til lederuddannelse og et væld af kurser.
 • En stærk tradition for frivilligt engagement, hvor vi sammen gør en forskel for andre og hinanden.
 • Medlemsmagasin to gange om året.
 • Du bliver samtidig medlem af landsorganisationen KFUM og KFUK i Danmark samt de to verdensbevægelser YMCA og YWCA med unikke muligheder for udveksling, volontør-opgaver, rejser mv.

Kontingentsatserne for medlemskab af KFUM og KFUK Aalborg er i 2023:

 • 18-29 år: 150 kr. pr. halvår
 • 30 år og derover: 300 kr. pr. halvår (forskellen på prisen afspejler de tilskud vi får, og er ikke et udtryk for vi ikke gerne vil have folk på 30+ med!)

Hvis du er under 30 år, kan du vælge "Velkomstmedlemskab" som koster 75 kr. Velkomstmedlemskabet gælder fra den dato du melder dig ind og til næste årsskifte. Som velkomstmedlem er du medlem på nøjagtig samme måde som vores øvrige medlemmer. Næste år modtager du en ny opkrævning på ordinært medlemskontingent. Du kan altid melde dig ud igen ved at kontakte os eller landskontoret.

Ved betaling af kontingentet har du betalt for medlemskab af KFUM og KFUK Aalborg i det indeværende halvår. I januar/september vil du modtage en opkrævning for det nye halvår.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem. 

Bliv medlem her