Udviklingsaften - globalt lokalt?

Vidste du, at vi som medlemmer af KFUM og KFUK også er en del af et globalt fællesskab, der giver os mulighed for at møde og udveksle med andre unge fra hele verden? Det kunne vi godt tænke os at gøre mere synligt og aktivt i KFUM og KFUK Aalborg!

Dato og tidspunkt tirsdag 22. november 2022 kl. 17:00 -
tirsdag 22. november 2022 kl. 19:00
StedDanmarksgade 52, 9000 Aalborg
TILMELDINGSFRIST tirsdag 22. november 2022 Kl. 12:00
Nanna og Kristian er vores globale ambassadører, og de har bl.a. været på World Council i sommer og mødt vores internationale partnere. Det har ført til en masse inspiration og gode idéer, som vi gerne vil dele med jer!

Vi inviterer derfor til udviklingsaften den 22. november fra kl. 17:00 - 19:00 i foreningshuset. Nanna og Kristian vil fortælle lidt om deres oplevelser fra World Council og komme med bud på, hvordan vores forening kan blive mere global. Skal vi

  • fx arbejde med værtskab for internationale og på den måde gøre verden en smule mindre?
  • Skal vi lave vilde haver rundt om vores foreningsbygning og handle på den globale biodiversitetskrise?
  • Eller skal tænke i nye tiltag, der kan forebygge unges mental sundhed - et tema som hele relevant uanset hvor i verden man bor?

Mulighederne er mange, og vi vil mega gerne have jeres input!

 

Vi slutter af med mad, så maverne er godt fyldt op for dem som skal fortætte til Fællesklang. Tilmeld jer via facebook senest kl. 12 på dagen - så vi ved hvor mange vi skal lave mad til =)