Kvindeligt voksenarbejde

Scroll

14. Oktober Kvinder som inspirere mig. Vita leder en aften i Krea under emnet en samtaleaften i Krea om, hvad vi hver især lader os inspirere af. Apropos temaet "kvinder som inspirerer", som vi ganske vist har slettet som overskrift over årets program, da programmet nok nærmere er blandede bolsjer.                      

18. November Kvinder fra en anden verden. Med udgangspunkt i Sara Omar og hendes forfatterskab. Lis Tarnow fortæller om kvinden og forfatterskabet. Mødet holdes kl. 19.30, i KREA.

4. December Vi spiser frokost sammen. Vi mødes i kl.12 i Trinitatis sognegård, Danmarksgade 61 og slutter af med Aftensang i Trinitatis Kirke kl. 16-16-30. Vi medbringer alle lidt til frokost, Lene koordinere så vi får lidt af hvert på bordet.

14-16 Januar KFUM og KFUK’s Voksenstævne i Nyborg Strand se programmet her https://kfum-kfuk.dk/events/2022-landsstaevne-for-voksne/                                        

24.Februar. kl. 19.30. Sangaften med Birgitte Flemberg i Trinitatis Sognegård, Danmarksgade 61. Vi skal synge sange fra Puls og Højskolesangbogen. Bente Bitsch leder aftenen. Tag selv kaffe/the/kage med til eget forbrug til fælles kaffebord. Fælles med KFUM og KFUK Senior.                                  

Marts Landsdels stævne Dato meldes ud når vi kender den.

Marts Generalforsamling i KFUM og KFUK 2022, dato og program følger

22 - 24. April foreningslejr i Bøgeskovlejren, Tema: Fællesskaber

19. Maj Besøg i Haderslev, emnet er gamle og nye grænser, hvad betød det i Haderslev og for kirkens liv ? Ved Christina Hansen, som er præst for det tyske mindretal. Afgang fra KREA kl. 18.30 og ankomst til Latinskolen, Domkirkepladsen 3, Haderslev kl. 19.30. Vi kører fra Haderslev igen kl. 21.00

6., Juni kl. 10.30 2. Pinsedags gudstjeneste på Kastellet. Bagefter spiser vi vores medbragte mad sammen.

16. Juni Sæsonafslutning hos Lisbeth i Vognkær i lighed med tidligere er der afgang fra KREA kl. 17.30.


23. Juni Sct. Hans fest i KREA, program følger

                                    

Kvindeligt Voksenarbejde i Fredericia

Kvindeligt Voksenarbejde er en del af KFUM og KFUK i Fredericia og et mødested for kvinder i alle aldre, der har lyst til at være sammen med andre kvinder i et forum hvor vi vil vove os ud i livets store spørgsmål og tale om tro, liv og Gud.

Vi mødes oftest den 3. torsdag i måneden kl. 19.30 til 22.00.

Hvis intet andet er nævnt holdes mødet i KREA, Randalsvej 22, A, Fredericia.

Ca. en uge før møderne fremsendes mail med nærmere information.

Vi betaler 20 kr. pr. gang vi mødes. Beløbet går til velgørende formål. Interesserede kan tilmelde sig til mail listen så man får informationer direkte vedr. vores møder, på lene@blanke.dk

 

Hvad er KFUM og KFUK?

På hjemmesiden www.kfum-kfuk.dk kan du læse mere om hvad KFUM og KFUK er. Her er foreløbig nogle interessante oplysninger:

  • KFUM og KFUK er en del af folkekirken
  • KFUM og KFUK i Danmark er medlem af de to verdensbevægelser YMCA (KFUM) og YWCA (KFUK).
  • De to verdensbevægelser arbejder i mere end 100 lande verden over og har til sammen mere end 30 millioner medlemmer.
  • YMCA og YWCA er forskellige. YMCA kan regnes for at være verdens største ungdomsbevægelse og YWCA verdens største kvindebevægelse.

For flere oplysninger kan du kontakte:

Vita Jensen, 26 74 29 51, vita.jensen@privat.dk  

Lene Blanke, tlf.: 25 56 15 65, lene@blanke.dk

Lis Tarnow, 29 62 23 08,  lt1762@hotmail.com