Nyhedsbrev november 2023

Genbrugsbutikken lukker m.m. Udsendt pr. mail til medlemmerne d. 27. november.

Poul Rabjerg

Genbrugsbutikken

Genbrugsbutikken lukkes pr. 30. november 2023.

Som tidligere meddelt er det nuværende lejemål for genbrugsbutikken blevet opsagt, og et nyt sted fundet for videreførelse af butikken.
Men ved underskrivelse af den nye lejekontrakt ville vi binde os for husleje i 2,5 år, og dette har genbrugsudvalget ikke turdet binde an på, og ny lejekontrakt er ikke underskrevet.

Genbrugsudvalget føler sig ikke sikre på at have ressourcer til at køre butikken videre på langt sigt, og det har ikke været muligt at finde en person, som kan være talerøret ud ad til, og samtidig have tæt kontakt til dagligdagen i butikken.

Genbrugsudvalget og bestyrelsen har forsøgt til det sidste, om det kunne være muligt at fortsætte på en eller anden måde, men det er ikke lykkedes.

Flere kunder har givet udtryk for at de er kede af at butikken lukker, og det er vi også, men sidste almindelige åbningsdag er torsdag den 30. november.
Der er ophørsudsalg med 50% rabat indtil på torsdag.
Fredag den 1. december kl. 15 – 17, og lørdag den 2. december kl. 10 – 12 vil det være muligt for genbrugsbutikkens medarbejdere at forsyne sig med varer fra butikken.
Herefter pakkes butikken ned.

Det skal retfærdigvis siges, at vi har fået en fair behandling af udlejer, og fået en økonomisk kompensation for opsigelse af lejekontrakten.

Fra genbrugsudvalget, lyder en tak til alle medlemmer, som har bakket butikken op.

Gennem årene har foreningen nydt godt af det overskud som genbrugsbutikkens medarbejdere har lavet, som har givet os en økonomisk frihed til komme med nye tiltag til børn og unge i Herning.

Foreningen er ikke økonomisk trængt i øjeblikket, men allerede nu er der behov for at gå i tænkeboks for at finde fremtidige indtægter til foreningen, så det fortsat er muligt at lave gode og spændende tilbud.


Stormøde i distrikt Midtjylland

Onsdag den 27. november kl. 19.30 på KFUM og KFUK i Aulum, er der ekstraordinært stormøde i distriktet.
Da der ikke var muligt at få valgt en bestyrelse på det ordinære stormøde i oktober, indkaldes der til dette ekstraordinære stormøde, hvor der skal stemmes om nogle vedtægtsændringer.
De nuværende forslag, foreslår at de 5 foreninger i distriktet med flest medlemmer i alderen 0 til 29, hver skal stille med et medlem til distriktsbestyrelsen. Disse skal vælges på lokalforeningernes ordinære generalforsamlinger.
Distriktsbestyrelsens primære opgave bliver at sikre afvikling af børne- og teensommerlejre.

Se yderligere: 

https://kfum-kfuk.dk/midtjylland/events/stormode-2023/


Medlemkontoret

Husk, ”din mor arbejder her ikke”, så det er vores ansvar hver især at efterlade medlemskontoret mindst lige så ryddeligt, som før vi kom.

Hvis man tager den sidste pakke papir eller skifter toner på printeren, så send besked til bestyrelsen, så der kan blive suppleret op.


U2-gudstjeneste

Herning kirke siger mange tak for hjælpen og støtten fra foreningen, i forbindelse med afholdelse af U2-gudstjenesten 9. november.
Herfra også en tak til Torben Kloster, som står for koordinering af de forskellige opgaver.

 

På bestyrelsens vegne

Poul Rabjerg