Vær med

Er du ny i Holstebro? Er du studerende, der gerne vil se nogle andre end studiekammeraterne, eller har du bare lyst til nogle hyggelige aftener med fællesskab, nærvær og mening, er KFUM og KFUK et rigtig godt sted at starte.

Scroll
Vi har rod i folkekirken, og vi udfordrer begreberne tro, håb og kærlighed ind i en moderne verden. Vi udfordrer gerne hinanden i vores aktiviteter, men har ingen facitliste på livet.

Hos os handler det helt overordnet om fællesskab, nærvær og mening – for det skal være hyggeligt, sjovt og give mening - på mange niveauer - at være til et af vores arrangementer.

Vi forsøger at arbejde med de helt store spørgsmål, og vi elsker at tale sammen, lytte til andres holdninger og danne egne meninger i svarene.
Vi er drevet af frivillige kræfter, og vores tilbud og arrangementer kan variere meget fra år til år. Vi håber derfor, du vil like vores Facebook-side, hvor du kan følge med i vores gode tilbud.

Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk