Ny konsulent ansat

Det er med stor glæde, at bestyrelsen for KFUM og KFUK i Ikast i dag kan offentliggøre, at vi har ansat Birgitte Scheldt Nytrup som forenings konsulent.

KFUM og KFUK

Den seneste måned har været meget intens for bestyrelsen. Kort før jul stod det klart at samarbejdet med Marlene ikke kunne fortsætte, og at vi med udgangen af januar ikke længere ville have en konsulent i foreningen. Derfor er glæden over, at det er lykkes at få ansat Birgitte men så kort varsel endnu større. Bestyrelsen er enige om, at Birgitte er den helt rigtige konsulent, og har de rette faglige og personlige kompetencer til at fortsætte og udvikle alt det gode arbejde, vi står for i KFUM og KFUK i Ikast.
Birgitte bor med sin mand og deres fire børn i Sønder Felding. Hun kommer med erfaring fra arbejde som højskolelærer, mentor, freelance underviser, danselærer og kontorassistent - alt i alt mange kompetencer som KFUM og KFUK i Ikast kan få stor glæde af.  
Vi i bestyrelsen glæder os meget til samarbejdet og til at lære Birgitte endnu bedre at kende. Vi håber, at alle ledere, frivillige og medlemmer vil tage godt imod Birgitte og byde hende velkommen som vores nye konsulent. 
Birgitte starter mandag d.29. januar.