Unge Voksne opstart

Dato og tidspunkt tirsdag 27. august 2024 kl. 19:00 -
tirsdag 27. august 2024 kl. 21:00
Sted1. sal, Ikast Kirkecenter, 7430 Ikast

Hey! Er du mellem 16 og 25 og leder efter et fedt fællesskab? Så kom og hæng ud med os i Unge Voksne i KFUM og KFUK i Ikast! Vi mødes hver tirsdag aften i Ikast Kirkecenter fra kl. 19.00 til 21.00. Her er der altid kage, hygge, snak om tro og liv – og masser af sjov.

Vi er en gruppe unge, der elsker at have det sjovt sammen. Vores tirsdag aftener er fyldt med alt fra græskarudskæring og gemmeleg med biler til bowling, kørestolsrugby og skøjteløb. Vi laver det, vi selv synes er fedt, og planlægger aktiviteterne sammen, så der altid er noget for enhver smag.

Efter al sjov og ballade runder vi aftenen af med en Tid til Tro, hvor vi får tid til at reflektere og tænke over livets store spørgsmål. Det er en super mulighed for at blive klogere på både sig selv, hinanden og det der er større end os.

Unge Voksne i KFUM og KFUK i Ikast er ikke bare en gruppe – det er et sted, hvor du kan møde nye venner og skabe uforglemmelige minder. Så kom og vær med! Vi glæder os til at møde dig og have det sjovt sammen hver tirsdag aften!