Fællesklang

Fællesklang er et korkoncept under KFUM og KFUK og henvender sig til alle 18-35-årige, der elsker at synge gospel og rytmiske hits. Koret har ingen optagelsesprøve og vægter fællesskabet højt!

I Fællesklang handler det om at skabe et frirum for unge, så processen er vigtigere end produktet. En del af Fællesklang er desuden årlige velgørenhedskoncerter og et kirkeligt samarbejde. Som en aktivitet under KFUM og KFUK vil sangerne blive inviteret til relevante aktiviteter i foreningen - lokalt, nationalt og internationalt.

Hvis du vil have mere information, kan du melde dig ind i Facebook-gruppen Fællesklang KBH


Værdier:

  • Åbenhed: Der er plads til alle, uanset sangtalent, så længe man har lyst til at synge og er mellem ca. 18-35 år. Ingen optagelsesprøve.
  • Fællesskab: Koret vægter fællesskabet højt, så man ikke kun har fokus på korsang, men også på at møde andre mennesker og blive en del af noget større.
  • Koret som frirum: Koret har selvfølgelig koncerter, men det vigtigste er ikke produktet men processen.
  • Medmenneskelighed: Der skabes en uformel og afslappet stemning, hvor der er plads til fejl, plads til sangernes indskydelser samt plads til humor. Det samme gælder over for vores publikum.
  • Frivillighed: De frivillige kræfter er nødvendige i etableringen, driften og udviklingen af koret i form af fx et korudvalg/styregruppe, kagebagere, koncertplanlægning, koncertopsætning osv.
  • Velgørenhed: Koret vægter velgørenhed via koncert-indsamling til u-landsprojekter samt frivillige velgørenhedskoncerter for fx udsatte målgrupper.

Kontakt

Johanne Kallesøe (Korudvalget)