Kvindeligt voksenstævne

En tidlig forårsdag d.12. marts var der endelig kvindeligt voksenstævne igen, efter 2 års coronapause. En dag jeg havde glædet mig rigtig meget til..

Ingrid

Over 100 glade og forventningsfulde kvinder dukkede op, glade for at møde gamle venner, møde nye og få fyldt på både krop og sjæl.

Hanne bød velkommen og ledte os på bedste vis gennem hele dagen. Vi startede med en dejlig kop kaffe med hjemmebagte rundstykker, hvorefter vi kunne gå til det første foredrag. Det var med Grethe Holmris, der fortalte så levende om “Hvor du sætter din fod”, at hun helt glemte tid og sted. Grethe havde så meget på hjertet, og det var en fornøjelse at høre om hendes liv og hvor det har ført hende hen.

Derefter en dejlig frokost og salg af lotteri og blomster, hvor overskuddet gik til KFUM´s sociale arbejde, Reden i Aalborg. Det blev taget rigtig godt imod, og der blev sendt 8000 kr. til Reden.

Eftermiddagen bød på sang med Anette Kjær. Det er altid dejligt at høre hende fortælle om den sang og musik, som hun sådan brænder for. Med hendes måde at få os til at synge med på nye og gamle sange, så er det bare skønt at høre så flot det lyder, når så mange kvinder stemmer i. Anette roste vores sang bagefter.

Så var der tid til kaffe og kage og derefter en kort gudstjeneste med Grethe Holmris...En dejlig afslutning på en rigtig dejlig dag.

Kærlig hilsen Ingrid