Konfirmandevent

Få her et indblik i hvordan en flok skønne frivillige viste 50 konfirmander, at det er okay at lege som et barn, også når man er voksen eller på vej dertil.

Frederikke Volsgaard

Lørdag den 28. oktober blev der holdt konfirmandevent på Hørby efterskole. 15 frivillige fra KFUM og KFUK var med til at gøre en dag for knap 50 konfirmander uforglemmelig. Da Konfirmanderne ankom, blev de checket ind og inddelt i blandede hold, som de skulle være i resten af dagen. Da alle var ankommet, sang vi et par sange og fortalte om KFUM og KFUK. 

Herefter lavede vi nogle aktiviteter for at ryste dem sammen og gøre dem mere trygge ved hinanden. De fik både lov til at flytte ærter med sugerør, flytte pasta med pasta, sortere perler og andre sjove og skøre ting.

Efter frokost og pause stod de tre præster for konfirmandundervisning. Konfirmanderne var blandt andet med til at forberede ting til buskgudstjenesten dagen efter.

Der blev opsat et udendørs workshopløb med en masse spændende aktiviteter. 

Som afslutning på dagen blev der spillet alternativt bingo, hvilket fik udløst en masse grin og smil. Udmattede tog de hjem efter en lang, men god, og indholdsrig dag.

Noget af det mest fantastiske ved sådan en dag, er at man kan give børn et indblik i det fantastiske fællesskab, KFUM og KFUK er for så mange mennesker. Det er vigtigt at vise, at det er okay at lege som et barn, også når man er voksen eller på vej dertil.