Familieklub

Familieklub er et tilbud til børnefamilier, der ønsker hyggeligt og indholdsrigt samvær med andre familier.

Scroll

I Aarhus Midtby er der to familieklubber: Familieklubben (holder til på Nørre Alle i Aarhus) og KFUM og KFUKs familieklub (holder til i Sognegården i Søften).

Familieklubben - en del af distriktet

Familieklubben mødes ca. hver tredje fredag på Nørre Allé 29 til fællesspisning og fællesaktiviteter for både store og små. Programmet kunne eksempelvis stå på skøjtetur, fremstilling af skraldekunst, sangaften med børnesalmer, aktiviteter i hallen, strandtur, orienteringsløb, pilgrimsvandring, julebanko eller noget helt andet - kun fantasien sætter grænser.

Enkelte aftener er der et programpunkt for de voksne, eksempelvis oplæg eller samtale. For de ældste børn er det muligt at være med i Teenklubben.

To gange om året mødes man i små fællesskaber i private hjem, da det giver mulighed for mere uformelt samvær og samtaler.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere om Familieklubben? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Rikke Dahl Nyholm

KFUM og KFUKs familieklub - en del af Aarhus Midtby

KFUM og KFUKs familieklub er en familieklub for hele familien - børn som voksne. Vi mødes ca. 1 gang om måneden – oftest fredag aftener - og ofte i Sognegården, Søften.

Aftenerne begynder med fællesspisning kl. 18, hvorefter der er aktiviteter for og med børnene. Inden kaffetid er der andagt for alle.

Kristendommen er udgangspunktet for både programpunkter og fællesskabet.

Kontakt

Har din familie lyst til at være med, er I meget velkomne! For spørgsmål kontakt os endelig!