Bliv frivillig i KFUM og KFUK i Aarhus Midtby

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge – og have det sjovt samtidig? KFUM og KFUK er båret af frivillige, og uanset hvad du brænder for, er der helt sikkert også plads til dig.

Scroll

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Stort set hvad som helst! Vi har brug for alt lige fra praktiske hænder til klubledere, bartendere og planlægningstalenter. Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at starte det op.

I KFUM og KFUK er vi på landsplan flere tusinde frivillige - og vi har også brug for dig! Du vil blive en del af et unikt fællesskab af engagerede mennesker, som alle har et ønske om at give børn og unge store oplevelser, livsmod og handlemuligheder.

Der er mange fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, bl.a. studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som brænder for at gøre en forskel for andre og har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder i forhold til tros- og samfundsliv. Du kan næsten ikke undgå at finde venner for livet. 

Du kan løbende deltage på relevante kurser, hvor du kan styrke dine kompetencer.

Samværspolitik

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 18 år.

Læs samværspolitikken her (linket åbner på landsorganisationens hjemmeside)

Anmod om børneattest her (linket åbner på landsorganisationens hjemmeside)