Aktiviteter

Vi har en række aktiviteter i Aarhus Midtby, som du er meget velkommen til at deltage i eller bidrage til som frivillig. Der er tilbud for både børn, unge og voksne.

Scroll

Nationale aktiviteter

Foruden lokale aktiviteter, kan du deltage i en række festivaler og lejre på landsplan. Der er et væld af muligheder - lige fra bedsteforældre- og børnebørnlejre til efterskolefestival. 

KFUM og KFUK udbyder også jævnligt kurser, så du kan udvikle dine kompetencer og blive en del af et national netværk af frivillige.

Læs mere om nationale aktiviteter

Globale aktiviteter

I KFUM og KFUK har du en unik mulighed for at møde verden og tage del i vores globale fællesskaber. KFUM og KFUK er medlem af de to verdensbevægelser YMCA (KFUM) og YWCA (KFUK). YMCA og YWCA arbejder i mere end 100 lande verden over og har tilsammen mere end 30 millioner medlemmer.

Udvalget for Globale Fællesskaber udbyder jævnligt rejser, studieture og internationale kurser over hele verden. Eksempelvis arrangeres der hver sommer en solidaritetsrejse til Palæstina, og hvert halve år sendes en delegation til Myanmar for at tage del i vores samarbejde med YMCA og YWCA.

Læs mere om globale aktiviteter

 

 

Lokale aktiviteter

Unge Voksne | Midtpunkt

Unge Voksne er en gruppe af unge, som mødes jævnligt og sammen skaber et udviklende frirum og ståsted.

Se mere her

Familieklub

Familieklub er et tilbud til børnefamilier, der ønsker hyggeligt og indholdsrigt samvær med andre familier.

Se mere her

Teenklubben

Teenklubben er et hyggeligt fællesskab for alle børn og unge, der har lyst til alverdens forskellige aktiviteter.

Se mere her

Fællesskab og Dialog (40+)

Fællesskab og Dialog er et mødested i KFUM og KFUKs voksenarbejde i Aarhus. Vi har inviteret en række foredragsholdere, der sætter aktuelle kirkelige og samfundsmæssige temaer til debat og samtale.

Se mere her

Y's Mens Club Sirius

Y's Mens Club Sirius er en del af den verdensomspændende organisation Y's Men, der har aktiviteter i ikke færre end 70 forskellige lande - med i alt 1700 klubber, hvor af ca. 150 klubber er at finde i Danmark.

Se mere her