Børnefestival

Dørene åbner den 24.-26. maj 2024

For børn fra 6 - 12 år - og deres forældre eller ledere

Online informationsmøde den 21. marts klokken 20 - hop ind på link herfra

Scroll

Børnefestival er en kæmpe børnefest med fuld fart på i tre dage

Du oplever et weekendarrangement, hvor programmet består af både fællessamlinger med shows og aktiviteter, der spænder over sport, kreative workshops, samarbejde globale oplevelser og tid til refleksion.  Når du er på festival kan du selv vælge mellem en masse fede aktiviteter. Kom som du er og mød en masse andre børn.

 

Børnefestival er

.. en hyggelig indendørs og udendørs festivalplads, med masser af aktiviteter og chill out områder, hvor du lige kan få pusten. Her er et stor samlingsområde, hvor der fyres op for fx. koncerter, aftenshow og  gudstjeneste. Her får du et godt grin, sved på panden og trænet din sangmuskel.  

.. et campområde, hvor alle deltagerene gør det hyggeligt i deres tildelte klasseværelse. Der er bad og toilet i nærheden. 

.. et spiseområde, hvor der serveres mad. Maden er inkluderet i festivalprisen, og vi byder på en forfriskning fredag aften, tre måltider mad lørdag (+ forfriskning) og morgenmad, frokost (madpakke) søndag.

Om Børnefestivalen

Find ud af mere..

Sponsorer af Børnefestival 2024

Ønsker du at bliver sponsor for børnefestivalen, skal du kontakte økonomiudvalget på bfoekonomi@kfum-kfuk.dk - vi skal bruge logo som JPG fil.

Kontakt / Spørgsmål

Har du spørgsmål kan du kontakte udviklingskonsulent på festival og lejre i KFUM og KFUK i Danmark, Heidi Seidelin, på

28683448

bf@kfum-kfuk.dk