Talentfabrikken

Talentfabrikken er et kursus for 13-15 årige

Scroll

Tilmelding til Talentfabrikken

Se programmet her          Værd at vide

🌟 Tag med på en rejse: Træd ind i Talentfabrikkens forunderlige verden, hvor et spændende program venter på at udfolde sig!

🚀 Læring og handling: På Talentfabrikken forvandler vi dig til en mester i lederskab. Med vores sjove aktiviteter, får du ikke bare ny viden – du lærer at anvende den med det samme!

🌈 Dobbelt glæde i én oplevelse: Oplev det bedste af to verdener, når vi kombinerer Talentfabrikken med Børnefestivalen. Du får en dobbelt dosis af læring, glæde og underholdning!

🎈 Lørdagens store eventyr: Gør dig klar til lørdagen! Det er dagen, hvor vi alle sammen forener vores kreativitet og energi for at skabe uforglemmelige oplevelser for børnene på Børnefestivalen. Din indsats og idéer vil bringe smil og glæde til mange!

Hvad går det ud på?

Du vil blive en del af spændende "fabrikker". Tænk på en fabrik som en intensiv workshop, hvor du dykker ned i emner som global udvikling, sport eller kreativitet. Her vil du opdage, hvad der gør en leder fremragende, samtidig med at du får friske ideer til nye aktiviteter. Du får chancen for at deltage i to unikke fabrikker, og valget er helt op til dig!

Det får du ud af det:

  • Du får værktøjer, som hjælper dig til at blive en god leder
  • Du får masser af erfaring og får chancen for at lede børn.
  • Du bliver del af et stærkt fællesskab med andre unge ledere.

Hvad sker der helt konkret?

  • Deltag i underholdende løb, inklusive et eller to spændende aftenløb.
  • Engager dig i workshops.
  • Mød projektlederen for hjemmesiden detmedgud.dk og lær, hvordan du kan skabe inspirerende andagter.
  • Vær med til at hjælpe børnene i gang med sjove aktiviteter på Børnefestivalen.
  • Nyd Børnefestivalens show og oplev en storslået Gudstjeneste.

Se fabrikkerne her

Rapunzel

Vi skal have det sjovt! Er du en, der ikke siger nej til en udfordring, så skal du med Rapunzel på tur. Her skal vi samarbejde i nogle kendte, men ukendte sportsgrene. Muligvis vil der også være noget for dem som kan li højder.

Snehvide

Uanset om du er rutineret i et køkken eller om du aldrig har set en paletkniv, er dette helt sikkert noget for dig. Det kræver blot at du har lyst til at blive udfordret og at samarbejde med andre i et køkken. Hvis det lyder som noget du har lyst til, vil vi glæde os til at se dig:)

Den grimme ælling

Slip dine kreative evner løs, når vi sammen skal forvandle noget gammelt om til noget nyt. Der skal både bruges piger og drenge så vi kan få syet, savet, skruet og malet. Det bliver sjovt og fedt! det lover vi jer for!

Kejserens nye klæder

Er du klar på at give et eventyr nye klæder? Hvad enten der gemmer sig en lille skuespiller, en kreativ hjerne eller ingen af delene inde i dig, så er du velkommen på fabrikken! Der skal laves film, men der vil være et twist, som kun gør det endnu sjovere!

Askepot

Hvad har Askepot og et escaperoom til fælles? Og hvad får du egentlig hvis du blander de to? Snakker du som et vandfald eller er du mere stille og eftertænksom? Og kan du lide at samarbejde på nye skøre og skæve måder?

Kom og prøv de sjove og skøre fabrikker og få grint med dine nye venner!

 

Har du spørgsmål så kontakt