Værd at vide

Mangler du information, kan du skrive til

bf@kfum-kfuk.dk 

Scroll

Børnefestival er en kæmpe børnefest med fuld fart på i tre dage

Du oplever et weekendarrangement, hvor programmet består af både fællessamlinger med shows og aktiviteter, der spænder over sport, kreative workshops, samarbejde globale oplevelser og tid til refleksion.  Når du er på festival kan du selv vælge mellem en masse fede aktiviteter. Kom som du er og mød en masse andre børn.

 

 

Børnefestival fra A til Å

Her er en liste over ting, du gerne vil have med på Børnefestival. Listen er ikke endegyldig, så tilføj det du finder nødvendigt.

 • Madpakke til fredag aften (eller spis hjemmefra) 
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Hovedpude
 • Tøj til både varmt, koldt, tørt og vådt vejr
 • Toiletsager
 • Lommepenge
 • Festival lir og gear
 • Sygesikringsbevis

Evt.

 • Bamse
 • Lommelygte
 • Siddeunderlag/festivalstol
 • Indendør sko
 • Idrætstøj
 • Medicin
 • mobil og oplader

Når du ankommer til Børnefestival, skal du registreres ved indgangen. Medbring din deltagerregistrering så du kan få et sejt festivalarmbånd. Hre får du også anvist, i hvilken camp du og dine venner skal bo.

Ankommer du i løbet af weekenden, skal du henvende dig i Informationen ved indgangen til skolen. Hvis du tager hjem før Børnefestival slutter, er det vigtigt, at du tjekker ud i Informationen.

Adressen:

Snejbjerg skole, Snejbjerg Hovedgade 75, 7400 Herning

Afrejse

Festivalen slutter kl 11.30

Når du har betalt, kan du indløse et festivalarmbånd, der giver adgang til aftenprogram, mad og alle aktiviteter. Du får festivalarmbånd på, når du tjekker ind. Alle deltagere og frivillige skal bære armbånd.

Når du ankommer til Børnefestivalen, skal du registreres ved indgangen. Medbring din deltagerregistrering, den kvittering du fik ved tilmeldingen til festivalen, så får du dit armbånd på. Du får også anvist, i hvilket camp-område du og dine venner skal bo.

Festivalpladsen, er skolerne vi er på, er gjort hyggeligt. Her er masser af aktiviteter, steder hvor du kan tage en slapper samt bad og toiletforhold.

Alle deltagere under 30 år er dækket af KFUM og KFUKs kollektive ulykkesforsikring. Du har selv ansvaret for at passe på dine ting. Dine ejendele er ikke dækket af KFUM og KFUKs forsikring.

Alle frivillige og ledere er dækket af en erhvervsulykkes forsikring.

Vi elsker gode billeder og på Børnefestival har sit eget fotokorps der tager fotos og optager levende billeder til brug i KFUM og KFUK´s blade, hjemmesiden og de sociale medier.

*Ønsker man IKKE at blive fotograferet eller efterfølgende at få et billede fjernet fra arkivet, skriver du blot til Landskontoret på kommunikation@kfum-kfuk.dk 

Find Børnefestival på Facebook og følg med i alt, hvad der sker før, under og efter Børnefestival. Offentliggørelse af program, introduktion til aktiviteter, nyheder, videoer, konkurrencer, billeder og meget mere. 

Følg KFUM og KFUK’s Børnefestivals Facebook side

Du kan også følge med på KFUM og KFUK i Danmark’s Instagram, ofte vil der være takeover på profilen under festivalen. 

Følg med på KFUM og KFUK i Danmark’s Instagram

Mister du noget, så besøg Informationen undervejs på festivalen. Her gemmer vi alle glemte dimser og dutter. Efter Børnefestival kan du tage kontakt til KFUM og KFUK´s  Landskontoret på tlf. 36 14 15 33 eller national@kfum-kfuk.dk – Vi opbevarer glemte sager i begrænset omfang og kun glemte sager der vurderes værdifulde.

Der serveres mad i spiseområdet.

7.30-8.30      Morgenmad

12.00-13.30   Frokost

17.30-18.45   Aftensmad 

Du får tildelt en plads i klasseværelse, hvor du skal sove. Du er selvfølgeligt kommet i samme klasselokale som de andre børn og voksne fra den gruppe du er tilmeldt sammen med. I laver jeres eget lille hyggelige camp-område med luftmadrasser, soveposer og bamser.  

Festivalen er røg- og alkoholfri!

Ingen indtager eller medbringe alkohol eller rusmidler på festivalen. Alle voksne inklusiv.

Er du ryger og overvejer at stoppe, kan du tilmelde dig som leder på Børnefestival, da det ikke er tilladt at ryge på festivalpladsen. Win-Win! Don´t smoke!

Ingen børnefestival uden en slikbod. Her kan du købe slik og sodavand til fornuftige priser. Der kan betales med kontant, mobilepay, eller med kort.

Har du spørgsmål før, under eller efter Børnefestivalen kan du ringe eller skrive til KFUM og KFUK i Danmark på tlf. 36 14 15 33 eller e-mail: bf@kfum-kfuk.dk

Er du uheldig eller bliver du dårlig på festivalen, har vi vores helt eget team af sygeplejersker, der hjælper dig. Vi er også super gode til at lytte, hvis du har brug for nogen at tale med.