Program

På Børnefestivalen er der aktiviteter i særklasse og masser af forskellige input, der nok skal give dig gode venskaber og oplevelser med hjem. Fx. kan du være en del af Børnefestivalens fedeste publikum, når festival bandet optræder, og vi alle synger med på årets festival sang. 

Scroll

Hvad skal der ske?

Børnefestivalens program er tilrettelagt af frivillige fra morgen til aften, der spænder fra stille refleksion, til vilde løb og sjov underholdning! Scroll gennem siden og bliv klogere på, hvad du oplever som deltager på Børnefestivalen!

Festivalfritid

Børnefestivalen har sit helt unikke festival fritid, fyldt med aktivitetstilbud - og det hele er betalt gennem deltagerbetalingen. Kom og slå dig løs i vores aktiviteter: Hoppeland, DIY, Sport, Wildlife, Science, Dans og meget mere.
Følg med her på siden, hvor aktiviteterne lægges op.

Festival med fordybelse

Fordi vi er en festival der insisterer på at skabe rum til fordybelse og refleksion, vil der udover Festival Fritid og aftenshow også være to korte andagter som en del af fælles programmet. Her synger vi en sang, hører en historie, og de der har lyst kan være med til at bede fadervor. Lørdag formiddag er der et ekstraordinært aldersopdelt program, hvor vi sammen bliver klogere på noget, der rør sig i vores omverden. Søndag slutter vi af med en kort gudstjeneste, inden festivalen afrundes i et festfyrværkeri af stemning fra scenen.

Festivaldagene

Ankomst og velkomst

Festival Fritid

Aftenshow

Festival Fritid

Festival Fritid

Fællesprogram

Festival Fritid

Mega event 

Festival Fritid

Aftenshow

Festival Fritid

Festival Fritid

Gudstjeneste

Afslutning og på gensyn