Disko

KFUM og KFUK i Esbjerg afholder sodavandsdisko for 5. - 7. klasse hver anden fredag, kl. 19-22

Scroll

Diskoet afholdes ca. hver 14 dag i skoleåret på KFUM og KFUK, Kirkegade 70, Esbjerg. 

Der er altid godt gang på dansegulvet, hvor der bliver fyret op for musikken af vores egne DJ's. Der bliver afviklet konkurrencer i løbet af aftenen, hvor der bl.a. kan vindes sodavand, slikposer og fribilletter til næste disko. Den sidste konkurrence start kl. 21.45 og dette er normalt kinddans, hvilket er en meget populær konkurrence.

I løbet af aftenen er det muligt at købe bl.a. slik, sodavand, slush ice og knæklys ting i vores kiosk, som findes i stueetagen.

Der er gratis garderobe, hvor vi altid har vores frivillige klar til at modtage jakker, taske og endda løbehjul. Man får udleveret et jakke- eller taskenummer og det er vigtigt at man ikke mister dette nummer. Hvis man mister nummeret er man desværre nød til at vente til sidste.

Ved afhentning kan det være udforende at finde en parkeringsplads lige ved døren og vi forsøger så vidt muligt at hjælpe trafikken foran KFUM og KFUK. Vi foreslår at man prøver at parkere på enten Skjoldsgade eller lidt længere nede af Kirkegade. Hvis man er i tvivl hvem vi er på gaden, så kig efter de orange jakke. Ved døren er det muligt at vi står i vores grønne t-shirts.

Ved disko betaler du 45,- kr. første gang og 35,- kr. anden gang.
Det du betaler for er et medlemskab. Når du har været med to gange, har du således betalt hele dit medlemskab og har ret til at deltage i alle KFUM og KFUK i Esbjergs aktiviteter, bl.a. Disko. Du kan også komme billigt med på sommerlejre mv.

Som medlem kan du derefter komme til Disko for 35,- kr., hvis du viser dit medlemskort. Det er gratis hver fjerde gang.
Hvis du glemmer dit medlemskort koster det 45,-. Hvis du skal have et nyt medlemskort koster det 15,- kr.

Du udfylder dine kontaktoplysninger og skriver under på din indmeldelse samtidig med betalingen.

Dit medlemskab fortsætter til du melder dig ud.

Ved disko er der gratis garderobe, hvor det er muligt at aflevere jakker og tasker. Man får udleveret et garderobenummer, som det er vigtigt at man passer på aftenen igennem. Hvis man mister dette nummer er man nødt til at vente til sidst for at få udleveret sine ting. 

Undervejs er der åbent i kiosken, hvor det er muligt at købe følgende:

  • Sodavand, Cocio, Iste, Slush-Ice og vand
  • Slik, chokolade og chips
  • Knæklys i forskellige varianter

Fødselsdags- og klassefester til disko

Kunne du, eller din klasse, være interesseret i at afholde jeres næste fødselsdags- eller klassefest inde til KFUM Disko, så klik på knappen herunder og læs mere:

Fødselsdags- og klassefester