YMCycle

Gør-det-selv cykelværksted på Skolebakken 66 er åbent hver tirsdag mellem kl. 14 og kl. 17:30 - samt fredag mellem 13 og 16.

Scroll

Vil du have hjælp til at få fikset din cykel? Er der koks med gearne? Så kig forbi YMCycle på Skolebakken 66 i Østerbyen. KFUM og KFUK i Esbjerg står bag værkstedet, i samarbejde med bydelsprojekt 3-i-1 og boligforeningen Ungdomsbo. Lokalerne på Skolebakken 66 er åbent hver tirsdag mellem kl. 14 og kl. 17:30 samt fredag mellem kl. 13 og 16. 

YMCycle er drevet af frivillige for at give flere gode cykeloplevelser. Vi hjælper dig gerne med at fikse din cykel – eller tilbyder at ordne den for dig. Vi sælger også køreklare brugte cykler til absolut rimelige priser, så flere kan opleve mobiliteten ved at cykle.

Tankegangen bag YMCycle er også, at cykler sjældent bliver slidt helt op. Vi udskifter slidte dele, og ofte kan vi få en cykel køreklar for et mindre beløb. Vi har både et lager af brugte samt nye reservedele.

Idéen til YMCycle opstod på en generalforsamling i KFUM og KFUK for nogle år siden. Nogle af deltagerne i foreningens aktiviteter havde ikke en cykel til at transportere dem til aktiviteterne i Kirkegade 70, hvor KFUM og KFUK ellers holder til. Et par kvikke unge hoved foreslog at istandsætte gamle cykler, som KFUM og KFUK kunne låne ud til unge medlemmer uden en cykel. Siden har idéen udviklet sig til et socialt entrepenørskabsprojekt, der gerne må appellere til praktikere.

Cykler modtages med tak

Vi modtager gerne brugte cykler til det gode formål, så andre kan give din brugte cykel nyt liv. På forhånd tak.

Kontaktperson

Erik Voldsgaard