KFUM og KFUK på Frederiksbjerg

Scroll

Deltag i vores aktiviteter

KFUM og KFUK på Frederiksbjerg er en lokalforening under KFUM og KFUK i Danmark. Vi har omkring 140 medlemmer og en række aktivitetstilbud, som du kan deltage i og bidrage til som frivillig.

Generalforsamling

Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed, og afholdes hvert år i første kvartal. På den årlige ordinære generalforsamling fremlægges og godkendes regnskabet for det forgangne år, og der fremlægges planer og vedtages budget for det kommende år.

Valg af bestyrelse

På generalforsamlingen vælges der medlemmer til bestyrelsen, som er det øverste organ mellem generalforsamlingerne. Og selvom medlemmer altid er velkomne til at rette spørgsmål til bestyrelsen, så er generalforsamlingen det forum, hvor medlemmer officielt kan stille spørgsmål til bestyrelsens prioriteringer i det forgangne år.

Forslåede kandidater til bestyrelsen skal være fyldt 16 år.

Stemmeret

I KFUM og KFUK på Frederiksbjerg har medlemmer, der er fyldt 16 år og har betalt skyldigt kontingent, stemmeret.

Få indblik, indflydelse og et måltid mad …

Generalforsamling kan på papiret lyde som en tør og kedelig affære, men på Frederiksbjerg plejer det at være en både spændende og hyggelig aften.
 
Normalt starter aftenen med fællesspisning, og her kan du lære andre medlemmer bedre at kende. Efterfølgende afholdes generalforsamlingen hvor du får indblik i foreningens aktiviteter og direkte indflydelse på det kommende års aktiviteter.
 
I foreningens vedtægter kan du læse de konkrete bestemmelser vedrørende generalforsamling.

Dagsorden

Her kan du finde dagsordenen til generalforsamlingen d. 25. marts 2022:

Dagsorden'22